Opplev fotorealistisk skrekk i ny Resident Evil 7-trailer

Nytt klipp byr på flere minutter fra det kommende skrekkspillet.

Etter mye rykter og spekulasjoner ble Resident Evil 7 omsider kunngjort på årets E3-messe i sommer. På samme tidspunkt ble vi også servert en trailer, men siden har vi ikke fått sett så mye mer fra spillet. Som det meldes på PlayStation-bloggen har Capcom imidlertid nå skjenket oss et nytt klipp.

Det nye klippet byr på cirka tre og et halvt minutt fra selve spillet, og skulle gi oss et ganske godt inntrykk av hva vi har i vente. Klippet ser du øverst i artikkelen.

Viser figurer og flere omgivelser

I videoen får vi blant annet et lite glimt av et par av de lunefulle figurene man vil støte på i spillet, og ikke minst får vi innblikk i en god porsjon av omgivelsene, som unektelig ser vakre ut. Capcom har da også bedyret at Resident Evil 7 skal skilte med fotorealistisk grafikk.

Resident Evil 7 byr på temmelig lekre omgivelser.
Capcom

Det vi får se i klippet er hentet fra en video som man visstnok finner i spillet, og har et visuelt særpreg som Capcom sier ikke er helt representativt for resten av spillet.

Ellers kan Capcom opplyse om at handlingen i Resident Evil 7 finner sted i byen Dulvey i den amerikanske delstaten Lousiana, hvor et par ved navn Jack og Marguerite Baker har forsvunnet sporløst. Din jobb blir tilsynelatende å finne ut hva som skjedde med paret.

Resident Evil 7 skal lanseres til PlayStation 4, Xbox One og Windows den 24. januar neste år. Spillet får for øvrig støtte for PlayStation VR-brillene.

Konami kom også nylig med en kunngjøring: I Metal Gear Survive må man samarbeide for å overleve »

Siste fra forsiden