Se en liten time av Final Fantasy XV i ny video

Selv om spillet er utsatt vil Square Enix vise hva de har på lager.

Square Enix vet godt at fansen er skuffet etter at de tidligere denne uken motvillig meldte om Final Fantasy XV-utsettelsen. Spillet – som har vært i utvikling siden før Obama ble USAs president – slippes nå 29. november i stedet for den planlagte 30. september-datoen.

Derfor er nok den timeslange videosnutten i vinduet over ment litt som trøst. Her får du se sammenklippet spilling fra ulike deler av spillet – blant annet får vi se kamper, Chocobo-løp, fisking og en hel del «bromance» mellom firkløveret i hovedpersongalleriet. Selv er jeg litt svak for «high five»-en som inntreffer rundt 25:00.

Vanskelig utvikling

Final Fantasy XVs utviklingsprosess har vært alt annet enn enkel. Spillet ble først annonsert for PlayStation 3 i 2006, den gang under navnet Final Fantasy XIII Versus, men etter utallige utsettelser og det vi antar er interne problemer måtte det store endringer til.

Under E3 2013 fortalte Square Enix at spillet hadde skiftet navn til Final Fantasy XV, og at det var på vei til Xbox One og PlayStation 4. Den første demoen, Final Fantasy XV: Episode Duscae, ble sluppet på vårparten i 2015 – da med gode lovord fra vår skribent.

En animert Final Fantasy XV-film er rett rundt hjørnet.
Se den offisielle traileren for Kingsglaive »

Siste fra forsiden