Nei, denne «Half-Life 3»-plakaten er ikke det du håper på

Noen har det gøy på Gamescom.

Næmmen, er det ikke…?
Aoife Wilson, Eurogamer

Som vanlig har det dukket opp store reklamebannere utenfor Koelnmesse-området i Köln i anledning Gamescom. Som du kan se på bildet er Watch Dogs 2, Dishonored 2 og… hei, vent nå litt! Hva står det der til høyre?!

Neida, selvfølgelig er det ikke noe nytt om Half-Life 3. Det er bare noen som har hatt det litt moro. Dette melder Eurogamers Aoife Wilson i en Twitter-melding som du kan se nederst i artikkelen.

Den tyske plakaten kan oversettes direkte til «Half-Life: 3 redaktører som spilte det første Half-Life-spillet da det kom». Mest sannsynlig er det noen som har trålet NeoGAF de siste årene og fått med seg forumtråden «first Half-Life: 3 screenshots», som også lurte undertegnede da den ble lagt ut i 2012.

Den som venter på noe godt, venter ennå

Gamescom er for øvrig underveis nå, selv om du kanskje ikke har hørt så mye rabalder fra messa i år ennå. Vi forventer noen nyheter her og der, men siden både Sony og Microsoft virker mer ivrige på å fikse egne arrangementer litt senere i høst, er det neppe de største tingene som dukker opp nå.

Sagen om Half-Life 3 har for lengst blitt en farse – helt siden det var snakk om en tredje Half-Life 2-episode. Små drypp og hint har vært gjennomgående siden den gang, men vi har gått fra å få vage detaljer fra utvikler Valve til total stillhet de siste 6 årene.

Mange venter på Half-Life 3, men begynner ikke det hele å bli litt sært?
Vi lurer i hvert fall på om myten om Half-Life 3 har blitt støre enn spillet »

Siste fra forsiden