Telialigaen Wizard VOID

Favoritt kan miste sluttspillet

Wizard vil med tap mot VOID i kveld, miste siste billett til sluttspillet i Stavanger.

Wizard fra finalen under Spillexpo 2022
Eivind Von Døhlen/Good Game

Som i fjor høst blir det spenning til siste slutt når seriespillet i Telialigaen for Counter-Strike: Global Offensive skal avgjøres. Nok en gang er det VOID og Wizard som skal ut i ilden, men i år har begge lagene saken i egne hender og er ikke avhengig av andre sine resultater.

LES OGSÅ: – Han er god til å identifisere områdene vi sliter på og ta tak i de

777 kan blir serievinnere

Med sin seier over serieleder Metizport i runde to har 777 muligheten til å både vinne seriespillet og velge motstander i første runde av sluttspillet med seier over Apeks Rebels i kveld. Laget ligger tre poeng bak, men vil gå forbi både på poeng og innbyrdes med seier.

Metizport på sin side er ferdigspilt og allerede sikret en plass blant de to beste i seriespillet etter gårsdagens seier over Wizard. Laget har imponert sterkt i vårens sesong og ser ut til å ha spisset formen før sluttspillet.

Apeks Rebels er også sikret en plass under vårens sluttspill. Laget som gikk av med førsteplassen i høst under finalen på Spillexpo har slitt med å kopiere fjoråret og sitter for øyeblikket på en trygg tredjeplass. Laget kan potensielt falle ned til fjerdeplass, men siden vinneren uansett velger motstander har dette lite å si i praksis.

LES OGSÅ: Håvard «rain» Nygaard og FaZe til Paris

Wizard må igjen kjempe i siste runde

Dette er Wizard

Vis mer

no Daniel «zykes» Jensen
no Ole «Marcelious» Langan
no Jon Erik «ztk» Øygarden
no Bjørnar «BFR» Fauske Røn
no Sander «Grus» Iversen

Med tre av de fire store lagene sikret en plass er det kun Wizard igjen som ikke gjorde jobben i går kveld. Laget tapte 0-2 mot Metizport og må i år, som i fjor - ut å kjempe til siste slutt. igjen er det VOID som skal forsøke å sette en stopper for trollmennene, som også kniver om den siste plassen til sluttspillet. Lagene møtes til dyst kl 18.00 i kveld.

André «scared» Carrillo Simonsen
Eivind Von Døhlen/Good Game

Gamer.no huket tak i VOID sin André «scared» Carrillo Simonsen som sjeldent har mangel på selvtillit.

Planen i morgen er seier mot Wizard. Så skal gutta komme til sluttspill her i byen, og få oppleve litt av Stavanger, forteller Simonsen.

Store deler av VOID virker å ta det rolig med jobb og studier, mens lagkaptein Johann «Saasinho» Saasen muligens kjører en annen stil i forkant av den avgjørende kampen.

– Saasen sin plan for kampdagen er nok å hitte treningsstudio tidlig på morgenen. Etter det mest sannsynlig DM og Faceit-grind fram til kampen. For oss andre er det litt jobb og skole som må sees til, men vi skal fortsatt møte opp å vinne kampen, avslutter Simonsen.

Dette er VOID

Vis mer

sj Johann «Saasinho» Saasen
sj Michael «miko» Akslen
sj Markus «markow» Otterstad
sj André «scared» Carrillo Simonsen
sj Emil «kaas» Kaasa

Wizard og VOID ligger på henholdsvis femten og tolv poeng, men kun et kart skiller lagene som vil si at vinneren er sikret tur til Stavanger.

LES OGSÅ: «Taiga» til Major med et nødskrik

Siste fra forsiden