FEATURE: Dere har kåret fjorårets 20 beste spillopplevelser

Feature Lesernes spillkåring

Dere har kåret fjorårets 20 beste spillopplevelser

1500 stemmer er talt opp. Sjekk hvilke spill som troner høyest.

For en uke siden la Gamer.no ut en avstemning der leserne våre kunne stemme på fjorårets beste spill. Vi satt opp en modul der dere kunne velge blant de 50 største spillene fra 2013, men det var også mulig å stemme på helt andre utgivelser ved hjelp av et åpent tekstfelt.

Totalt fikk vi inn over 1500 stemmer og nå er resultatet klart til å presenteres. Variasjonen er stor, og blant de mest populære spillene finner vi alt fra dystre actionspill, humoristisk actionspill, vakre eventyrspill, taktiske rollespill og fargerike plattformspill.

Sjekk også hva som er spillredaksjonens favoritter fra 2013 »

Vi teller ned fra plass nummer 20 og frem til de to spillene som har fått suverent flest stemmer de siste syv dagene:

20. Beyond: Two Souls (15 stemmer)

Franske Quantic Dreams har blitt kjent for sine dramatiske spill med et solid fokus på drama og følelser. I Beyond: Two Souls møter vi Ellen Page i rollen som jenta Jodie Holmes. Vi følger både henne og spøkelsespartneren hennes gjennom livet, der ho blant annet møter en forsker som spilles av veteranen Willem Dafoe.

– Når det først klaffer greier spillet å holde på engasjementet godt. Her gjør den episodiske strukturen seg godt, siden vekslingen mellom livssituasjoner, figurer og mindre historier gjør at fortellingen blir mer variert. At Quantic Dream for første gang har greid å levere troverdig skuespill og manus, særlig i form av Ellen Page og Willem Dafoes rolletolkninger, er også en bragd studioet bør få skryt for, skrev Audun Rodem i anmeldelsen her på Gamer.no.

Se skjermbilder, artikler og finn beste pris på Beyond: Two Souls »

19. Saint’s Row IV (15 stemmer)

Med Saints Row IV tar utviklerne i Volition galskapen et solid steg lenger. Som sjef for hele verdenen har du tilgang på superkrefter og de er ganske nyttige i kampen mot en invasjon fra rommet. Her får spilleren toaletthumor i fleng, samt stor valgfrihet til å være så vulgær som du bare vil. Saint's Row IV representerer ikke noe kjempesteg fremover for serien, men er stappet med herlig innhold og moro første til siste oppdrag.

– Jeg trodde jeg hadde sett det meste i den sinnssyke forgjengeren, men tydeligvis ikke. Saints Row IV leverer den ene utrolige situasjonen etter den andre, og ofte kan man ikke annet enn å måpe. I tillegg er dette sannsynligvis årets morsomste spill, med herlig, referansepreget humor i bøtter og spann, skrev Joachim Froholt da trakk frem Saint's Row IV som et av sine personlige høydepunkt i spillåret som gikk.

Se skjermbilder, artikler og finn beste pris på Saint's Row IV »

18. Fire Emblem: Awakening (16 stemmer)

Fire Emblem er blant Nintendos eldste spillserier, og det er ikke uten grunn at disse taktiske rollespillene fremdeles blir produsert. Spilleren tar kontroll over en samling krigere, som man sender ut i kamp på et rutenett. Deretter kjemper man mot fiendene gjennom et stein-saks-papir-system. Om noen dør er de borte for alltid, og dette kan få konsekvenser for historien og mulighetene dine. Spiller du smart kan du promotere soldatene til nye og bedre klasser.

– Fire Emblem: Awakening bygger på spillseriens vante formular og blander et turbasert strategispill med elementer fra japanske rollespill. Vi får det aller beste fra to verdener, og spillet er som skapt for den håndholdt plattformen. Rundene er korte nok til at du kan enkelt kan dra frem spillet når du pendler, men du kan også synke ned i sofaen og kose deg i flere timer, skrev Jens Erik Vaaler i anmeldelsen på Gamer.no.

Se skjermbilder, artikler og finn beste pris på Fire Emblem: Awakening »

17. Metro: Last Light (19 stemmer)

Metro: Last Light starter et år etter forgjengeren, og vi reiser igjen til en post-apokalyptisk versjon av Moskva. Der må spilleren kjempe mot mutanter og annet avskum for å redde verden fra et dommedagsvåpen som kan bety slutten på alt vi holder nært. Spillet følger oppskriften fra forrige spill, men har høyere produksjonsverdi og elementer som gjør spillet mer tilgjengelig for vestlige spillere.

– Metro: Last Light er et spennende eventyr som ved siden av å tilby et troverdig univers og en rekke dystre skjebner har et fenomenalt driv og flotte snikeelementer. Atomkrigens Russland er et dystopisk samfunn hvor monstre og banditter råder, men samtidig er det noe paradoksalt vakkert som bergtar deg når du drar ut på ferd gjennom ødemarken, skrev Espen Jansen i anmeldelsen av spillet på Gamer.no.

Se skjermbilder, artikler og finn beste pris på Metro: Last Light »

16. The Legend of Zelda: Wind Waker HD (20 stemmer)

Dette er en nylansering av det fargerike og kritikerroste spillet som debuterte på GameCube i 2003. Nintendo har ikke bare pusset opp grafikken i denne Wii U-utgaven, men også sørget for at spillmekanikker er forbedret siden lanseringen for ti år siden. Blant forbedringene finner vi et raskere skip og en smidigere løsning for inventar og kart, takket være bruken av GamePad-en.

– Wind Waker HD har ikke bare utseendet med seg, det har også et utrolig velfungerende kampsystem. Man får en rekke ulike angrep å benytte seg av, og disse kan kombineres med de ulike våpen og utstyr Link skaffer seg i løpet av historien. Noen av de få irritasjonsmomentene med den gamle utgaven, som for eksempel båtreisene, har blitt kortet ned her og det føles generelt som at ting kjører litt smidigere. Dette er fortsatt en herlig perle av et spill, og et av årets høydepunkt for min del, skrev Andrine Fangberget i sin personlige liste over beste spill fra 2013.

Se skjermbilder, artikler og finn beste pris på The Legend of Zelda: Wind Waker HD »

15. Path of Exile (21 stemmer)

Det skulle ta syv år, men på høsten i fjor kom endelig dagen for spillutvikler Grinding Gear Games. Deres kronjuvel og hjertebarn Path of Exile ble lansert som gratisspill. Dette nettbaserte actionrollespillet foregår i en mørk fantasiverden truet av onde makter, dermed har vi en god unnskyldning for å utforske gamle ruiner, grotter og ødemarker på jakt etter skumle monstre, verdifulle skatter og tøffe våpen.

– Path of Exile oser av kjærlighet og godt håndtverk. Det har mange timer med kvalitetsunderholdning, og er et spill jeg trygt anbefaler til alle som er på utkikk etter et alternativ til Torchlight II og Diablo III. Det kan virke overveldende til å begynne med, men når man først blir kjent med systemet er det fantastisk. Det å sitte og pønske ut alternative figurer, andre måter å spille på og veier man kan gå er morsomt i seg selv. Enda mer morsomt er det å teste ut teoriene i praksis, skrev Gøran Solbakken i anmeldelsen her på Gamer.no.

Se skjermbilder, artikler og finn beste pris på Path of Exile »

14. Rayman: Legends (27 stemmer)

Dette er oppfølgeren til det suverene plattformspillet Rayman Origins fra 2011. Det betyr at du får sprelsk action hvor Rayman og vennene hans hopper, spretter og svinger seg gjennom flerfoldige lekrenivåer fulle av utfordringer. Om du vil kan du også ta med deg tre-fire venner, avhengig av hvilken plattform du spiller på. I tillegg til den nye historiedelen får du 40 brett fra forgjengeren med oppusset grafikk.

– Det er lenge siden jeg har vært borte i et produkt som i så stor grad fortjener toppkarakter. Rayman Legends er fra start til slutt en fryd å oppleve, og jeg gliste fra øre til øre hver gang noe nytt og spennende ble servert. Alt fra nivådesign, figuranimasjon, lyddesign og gameplay er plukket fra øverste hylle og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Skal du kjøpe ett plattformspill i år, la det for all del være dette, konkluderte Jens Erik Vaaler i anmeldelsen på Gamer.no.

Se skjermbilder, artikler og finn beste pris på Rayman: Legends »

13. Pokémon X/Y (31 stemmer)

Pokémon-spillene har lagt seg på en trygg formel siden starten, men med dette første 3DS-spillet tar Nintendo flere steg videre i jakten på å fornye den populære serien. Den største endringen er at spillet nå er i 3D, men kampene er også langt mer dynamiske. I tillegg kan du oppgradere dine monstre enda et hakk.

– Pokémon X/Y er det beste Pokémon-spillet siden Ruby og Sapphire traff disse breddegrader for nærmere elleve år siden. Overgangen til tre dimensjoner gjør noe med opplevelsen, og det blir aldri kjedelig å reise rundt i Kalos-regionen når man kan møte på gamle kjenninger i ny drakt rundt ethvert hjørne. Bak den ekstra dimensjonen finner man mye av det samme spillet Game Freak lagde for sytten år siden, med turbaserte kamper, elementære angrep og utvikling i fokus. Konseptet har klart å holde seg friskt og spennende helt til nå, og med et par oppdaterte detaljer her og der er spillopplevelsen på sitt beste noensinne, skrev Espen Jansen i anmeldelsen på Gamer.no.

Se skjermbilder, artikler og finn beste pris på Pokémon X »

12. XCOM: Enemy Within (36 stemmer)

XCOM: Enemy Within ble lansert som ekspansjonspakke til Windows og Mac, og frittstående spill til Xbox 360 og PlayStation 3. Pakken introduserer en ny utenomjordisk trussel, med flere fiender, nye spillmiljøer, ekstra våpen, utstyr og et labratorium for forsking på gener og kyberteknisk kampdrakt. I tillegg får spillet et nytt og svært verdifult element.

– Nesten alt det nye har en funksjon, og det er å bidra til større taktisk variasjon i kampene. Her har utviklerne virkelig truffet spikeren på hodet, for dette var akkurat det dette spillet trengte for å fortsette å være interessant for de som allerede har spilt det en stund. Det var nesten ikke gjenkjennelig å spille igjennom spillet med denne utvidelsen, da det var så mye nytt å leke med, skrev Marius Kjørmo i anmeldelsen på Gamer.no.

Se skjermbilder, artikler og finn beste pris på XCOM: Enemy Within »

11. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (37 stemmer)

I en sjarmoffensiv mot den eldre garde beste Nintendo seg for å gi ut en oppfølger til klassikeren A Link to the Past. Her reiser vi tilbake til den samme verden vi kjenner fra Super Nintendo-spillet, men får en del nytt å bryne oss på. For eksempel kan Link gli inn i veggene som et maleri for å komme seg til stader som ellers hadde vært utilgjengelig.

– Nintendo har truffet blink med The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Dette er et herlig spillerfrieri som henter frem sjarmen og magien fra klassiske A Link to the Past og pakker den inn i en ny drakt som likevel fremstår som nær og kjær. Det er tidvis som å spille det over 20 år gamle spillet på nytt, men med mang enye og artige elementer som gir spillet en friskt og moderne pust, konkluderte vår anmelder Øystein Furevik i desember.

Se skjermbilder, artikler og finn beste pris på The Legend of Zelda: A Link Between Worlds »

Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
Støtt Gamer.no med 39 kroner i måneden slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

Pokémon Y 3DS

Metro: Last Light PS3

Rayman Legends PS3

Battlefield 4 Windows

Dota 2 Windows

XCOM: Enemy Within X360

Assassin's Creed IV: Black Flag X360

Tomb Raider X360

Assassin's Creed IV: Black Flag PS4

Battlefield 4 PS4

Tomb Raider Windows

Beyond: Two Souls PS3

Grand Theft Auto V PS3

BioShock Infinite PS3

Path of Exile Windows

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds 3DS

Metro: Last Light Mac

Dota 2 Linux

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch PS3

Metro: Last Light Windows

Assassin's Creed IV: Black Flag PS3

XCOM: Enemy Within Mac

Battlefield 4 X360

XCOM: Enemy Within PS3

The Last of Us PS3

Grand Theft Auto V X360

Rayman Legends X360

BioShock Infinite X360

Pokémon X 3DS

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Wii U

Fire Emblem: Awakening 3DS

Tomb Raider

StarCraft II: Heart of the Swarm Mac

Metro: Last Light X360

Metro: Last Light Linux

Tomb Raider PS3

XCOM: Enemy Within Windows

Rayman Legends PS4

Rayman Legends Wii U

Dota 2 Mac

Assassin's Creed IV: Black Flag Windows

Rayman Legends Windows

Assassin's Creed IV: Black Flag Wii U

Saints Row IV

Battlefield 4 PS3

Saints Row IV

Metro: Last Light

Saints Row IV

StarCraft II: Heart of the Swarm Windows

Rayman Legends Vita

BioShock Infinite Windows

Super Mario 3D World Wii U

Pokémon Y 3DS 3DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. oktober 2013
 • Plattform: Nintendo 3DS
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Game Freak

Beste priser

På lager 333,-
Ukjent lagerstatus 344,-
På lager 349,-
På lager 349,-

Metro: Last Light PS3 PS3 Windows X360 Linux Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: 4A Games

Rayman Legends PS3 PS3 Wii U X360 Vita Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. august 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montpellier

Beste priser

Ikke på lager 179,-
Ukjent lagerstatus 379,-

Battlefield 4 Windows Windows X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. oktober 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Digital Illusions

Beste priser

Nedlasting 64,-
Nedlasting 100,-
På lager 124,-
På lager 144,-

Dota 2 Windows Windows Mac Linux

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. juli 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Valve
 • Utvikler: Valve

XCOM: Enemy Within X360 X360 Mac PS3 Windows Android iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. november 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: 2K Games
 • Utvikler: Firaxis

Assassin's Creed IV: Black Flag X360 X360 PS3 Wii U Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. oktober 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

Ikke på lager 10,-
På lager 139,-
På lager 179,-

Tomb Raider X360 X360 N-Gage PS3 Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. mars 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Crystal Dynamics

Beste priser

Ikke på lager 169,-

Assassin's Creed IV: Black Flag PS4 PS4 PS3 X360 Wii U Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. november 2013
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

På lager 178,-
På lager 179,-
På lager 204,-
Ukjent lagerstatus 279,-

Battlefield 4 PS4 PS4 X360 PS3 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. november 2013
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Digital Illusions

Beste priser

Ikke på lager 99,-
Nedlasting 196,-
På lager 198,-

Tomb Raider Windows Windows N-Gage X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. mars 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Crystal Dynamics

Beste priser

Nedlasting 78,-
På lager 79,-

Beyond: Two Souls PS3 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. oktober 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Sony Computer Entertainment
 • Utvikler: Quantic Dream

Grand Theft Auto V PS3 PS3 X360 XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 17. september 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Rockstar
 • Utvikler: Rockstar North

Beste priser

Ikke på lager 287,-
På lager 295,-
På lager 295,-
Ikke på lager 312,-

BioShock Infinite PS3 PS3 Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. mars 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: 2K Games
 • Utvikler: Irrational Games

Beste priser

På lager 99,-

Path of Exile Windows Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. oktober 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Grinding Gear Games

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds 3DS 3DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 22. november 2013
 • Plattform: Nintendo 3DS
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

På lager 169,-
På lager 195,-
På lager 195,-
På lager 199,-

Metro: Last Light Mac Mac Windows PS3 X360 Linux

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. september 2013
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: 4A Games

Dota 2 Linux Linux Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. juli 2013
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Valve
 • Utvikler: Valve

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch PS3 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. februar 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: Level-5

Beste priser

På lager 199,-
På lager 239,-

Metro: Last Light Windows Windows PS3 X360 Linux Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: 4A Games

Assassin's Creed IV: Black Flag PS3 PS3 X360 Wii U Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. oktober 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

På lager 149,-
Ikke på lager 188,-

XCOM: Enemy Within Mac Mac PS3 Windows X360 Android iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. november 2013
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: 2K Games
 • Utvikler: Firaxis

Battlefield 4 X360 X360 PS3 Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. oktober 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Digital Illusions

Beste priser

På lager 111,-
Nedlasting 588,-

XCOM: Enemy Within PS3 PS3 Mac Windows X360 Android iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. november 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: 2K Games
 • Utvikler: Firaxis

Beste priser

På lager 129,-

The Last of Us PS3 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. juni 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Sony Computer Entertainment
 • Utvikler: Naughty Dog

Beste priser

Ikke på lager 195,-
Ikke på lager 278,-
Ikke på lager 599,-

Grand Theft Auto V X360 X360 PS3 XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 17. september 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Rockstar
 • Utvikler: Rockstar North

Beste priser

Ikke på lager 197,-
På lager 249,-
På lager 329,-
Nedlasting 416,-

Rayman Legends X360 X360 Wii U PS3 Vita Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. august 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montpellier

BioShock Infinite X360 X360 Windows PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. mars 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: 2K Games
 • Utvikler: Irrational Games

Pokémon X 3DS 3DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. oktober 2013
 • Plattform: Nintendo 3DS
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Game Freak

Beste priser

Ikke på lager 240,-
På lager 332,-
På lager 333,-
På lager 379,-

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 4. oktober 2013
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

Ikke på lager 244,-
På lager 249,-
På lager 269,-
På lager 449,-

Fire Emblem: Awakening 3DS 3DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. april 2013
 • Plattform: Nintendo 3DS
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Intelligent Systems

Beste priser

På lager 388,-
På lager 389,-
På lager 389,-
Ikke på lager 399,-

Tomb Raider   Les mer »

StarCraft II: Heart of the Swarm Mac Mac Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. mars 2013
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Metro: Last Light X360 X360 Windows PS3 Linux Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: 4A Games

Metro: Last Light Linux Linux Windows PS3 X360 Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. september 2013
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: 4A Games

Beste priser

Nedlasting 197,-

Tomb Raider PS3 PS3 N-Gage X360 Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. mars 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Crystal Dynamics

Beste priser

Ikke på lager 159,-
På lager 199,-

XCOM: Enemy Within Windows Windows Mac PS3 X360 Android iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. november 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: 2K Games
 • Utvikler: Firaxis

Beste priser

Ikke på lager 149,-
Ikke på lager 149,-
Ikke på lager 189,-
Nedlasting 246,-

Rayman Legends PS4 PS4 Wii U PS3 X360 Vita Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. august 2013
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montpellier

Beste priser

På lager 178,-
På lager 198,-

Rayman Legends Wii U Wii U PS3 X360 Vita Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. august 2013
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montpellier

Dota 2 Mac Mac Windows Linux

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. juli 2013
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Valve
 • Utvikler: Valve

Assassin's Creed IV: Black Flag Windows Windows PS3 X360 Wii U PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. november 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

Nedlasting 100,-
Ikke på lager 149,-
Ikke på lager 149,-
Ikke på lager 179,-

Rayman Legends Windows Windows Wii U PS3 X360 Vita PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. august 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montpellier

Beste priser

Nedlasting 76,-
På lager 99,-
Ikke på lager 149,-
Ikke på lager 149,-

Assassin's Creed IV: Black Flag Wii U Wii U PS3 X360 Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. november 2013
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Saints Row IV

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Beste priser

På lager 98,-

Battlefield 4 PS3 PS3 X360 Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. oktober 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Digital Illusions

Beste priser

Ikke på lager 37,-
Ikke på lager 98,-
På lager 111,-

Saints Row IV

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Metro: Last Light   Les mer »

Saints Row IV   Les mer »

StarCraft II: Heart of the Swarm Windows Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. mars 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Blizzard

Beste priser

Ikke på lager 7,-
Nedlasting 98,-
På lager 179,-

Rayman Legends Vita Vita Wii U PS3 X360 Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. august 2013
 • Plattform: PlayStation Vita
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montpellier

BioShock Infinite Windows Windows PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. mars 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: 2K Games
 • Utvikler: Irrational Games

Beste priser

Ikke på lager 7,-
Nedlasting 99,-
Ikke på lager 149,-
Ikke på lager 199,-

Super Mario 3D World Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. november 2013
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

På lager 278,-
På lager 278,-
På lager 279,-
På lager 299,-

Kommentarer (34)

Forsiden akkurat nå

Til toppen