Feature Vokseninnhold i Skyrim

Modifikasjonene som gjør Skyrim til de kåtes lekeplass

Bli med på et dypdykk i den sexy, kinky og perverse underverdenen av Skyrim.

OBS! DENNE ARTIKKELEN INNEHOLDER SKJERMBILDER SOM IKKE EGNER SEG PÅ JOBB, OG SOM KAN VIRKE STØTENDE FOR ENKELTE. DEN INNEHOLDER OGSÅ REFERANSER TIL BLANT ANNET VOLDTEKT.

The Elder Scrolls V: Skyrim er et yndet sted for såkalte «moddere», brukere som lager modifikasjoner til spillet. PC-spillere har hatt muligheten til å laste ned tusenvis av ulike endringer og forbedringer, og dermed kunnet forme opplevelsen av Skyrim til eget ønske. De fleste spill hvor modifisering er noen lunde enkelt får en «nude patch» som kler av hovedpersonen, eller andre figurer i spillet. Dette hadde man selv i det originale Tomb Raider-spillet fra 1996.

Slik kan Skyrims kvinner se ut med Calientes Beautiful Bodies Edition. (Bilde: Nexusmods.com).
Slik kan Skyrims kvinner se ut med Calientes Beautiful Bodies Edition. (Bilde: Nexusmods.com).

I Skyrim har moddere tatt det mange skritt lenger enn bare nakenhet. I denne artikkelen vil du bli tatt med på en reise gjennom forskjellige spilltillegg som varierer mellom å være interessante, sexy, geniale, latterligere, frastøtende og rett ut usmakelige.

Du får en liten introduksjon til hvordan du går frem for å installere modifikasjoner, et utvalg av spilltillegg med vokseninnhold og andre modder som bygger videre på dem, og forhåpentligvis litt innsikt inn i en undergruppe av moddere som bruker ukesvis på å få oppfylt sine seksuelle fantasier gjennom Bethesdas bestselger.

Vi har også pratet med Obsidians Chris Avellone, spillforsker Kristine Jørgensen og en av personene bak disse moddene om hva de tenker om modifikasjoner med vokseninnhold.

Les kommentarene (16)

The Elder Scrolls V: Skyrim Windows Windows PS3 X360 PS4 XOne Switch

Spilldetaljer

  • Lanseringsdato: 11. november 2011
  • Plattform: Windows
  • Utgiver: Bethesda Softworks
  • Utvikler: Bethesda Softworks

Beste priser

Nedlasting 42,- Til butikk
Nedlasting 138,- Til butikk
Ikke på lager 199,- Til butikk

Forsiden akkurat nå

Til toppen