Fallout 4 og Skyrim får likevel «mod»-støtte på PlayStation 4

I tillegg skal begge spillene tilby 4K-oppløsning på PlayStation 4 Pro.

Bethesda

Fallout 4 og The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition vil likevel få støtte for modifikasjoner på PlayStation 4, meldte Bethesda denne uken på sine nettsider. Nyheten kommer utvilsomt som en gledelig overraskelse for fans, etter at utvikleren i september besluttet å droppe «mods» på Sony-konsollen.

I tillegg til å få «mod»-støtte vil Skyrims nyversjon kunne kjøre i 4K-oppløsning på PlayStation 4 Pro.
Bethesda

Den nye funksjonen kommer først til nyversjonen av Skyrim, samtidig med lanseringen av spillet den 28. oktober. Bethesda vil deretter gå i gang med å implementere «mod»-støtte i Fallout 4.

Med modifikasjoner får spillere en haug med muligheter til å tilpasse spillopplevelsen, men det påpekes at PlayStation 4-spillere ikke får total frihet. Det vil nemlig ikke være mulig å ta i bruk eksterne teksturer og modeller, så moddere er begrenset til å bruke de som allerede eksisterer i spillene.

4K-oppløsning på PlayStation 4 Pro

Slik skal Skyrim Special Edition se ut på PlayStation 4 Pro.
Bethesda

Ved siden av å introdusere modifikasjoner kunngjorde Bethesda at både Skyrim Special Edition og Fallout 4 vil utnytte den forbedrede kapasiteten til PlayStation 4 Pro.

Allerede ved lansering vil Skyrim-nyversjonen kunne kjøres i «native» 4K-oppløsning på Sonys kommende, kraftigere konsoll. Utvikleren regner også med å levere en lignende 4K-oppgradering for Fallout 4 på PlayStation 4 Pro etter hvert, i tillegg til å tilby bedre lyseffekter og grafikk i spillet.

The Elder Scrolls Online får også en PlayStation 4 Pro-oppgradering.
Se 4K-traileren for spillet her »

Siste fra forsiden