Se hva den imponerende Skyrim-modden Lordbound har å by på

Har et eget eventyr i et nytt landområde.

Det skorter ikke på store, omfattende modifikasjoner til The Elder Scrolls V: Skyrim. De siste årene har gitt oss eventyr som Enderal: The Shards of Order, som ble skrytt opp i skyene her på Gamer.no, og imponerende Falskaar som ble laget av én person. I år ser det ut til at vi får nok et stort eventyr fra modifikasjonssamfunnet.

Lordbound er en ny modifikasjon som består av nye områder å utforske, grotter å dykke ned i og et helt nytt eventyr å pløye gjennom. Skaperne estimerer at det vil ta over 30 timer å se innholdet. Litt av det man har i vente kan du se i traileren øverst. Du kan også se en trailer som fokuserer på historien nederst i artikkelen.

Velg din fraksjon

Det ser ut som om de nailer stemningen. (Bilde: Lordbound)

Alt finner sted på et nytt område som ikke er i spillet fra før av kalt Druadach Valley. Det ligger plassert like ved High Rock, vest for Skyrim, og er om lag 3 kvadratkilometer stort. Eventyret baserer seg på en konflikt mellom Imperial Legion og forskjellige Orc-grupper, der førstnevnte prøver å ta området tilbake etter en invasjon.

Hovedsetet i regionen er The Fortress of Garshakur, som styres av Chief Gorek. Han holder stand mot Imperial Legion. Det er opp til deg hvilke fraksjoner du vil støtte, gjennom tre forskjellige oppdragssekvenser. Modskaperne har laget egen musikk, eget stemmeskuespill for å lydsette eventyret.

Planen er å slippe Lordbound en gang i 2018. Du kan lese mer om modden på ModDB.

The Elder Scrolls V: Skyrim har siden slippet i 2011 vært et av spillene som har fått mest oppmerksomhet fra modifikasjonsmiljøet. Vi har sett tropemiljø, forsøk på å gjenskape The Elder Scrolls III: Morrowind og modifikasjoner som er hele spill i seg selv.

KOMMENTAR: – Bethesdas Creation Club er ein fiasko »
TILBAKEBLIKK: The Elder Scrolls III: Morrowind er kanskje det viktigste og mest unike rollespillet i nyere tid »

Historie-trailer. (Video: Lordbound)

Siste fra forsiden