Crypt of the NecroDancer: Synchrony

Fem år etter forrige oppdatering, har Crypt of the NecroDancer plutselig fått en massiv DLC – og hint om en oppfølger

Crypt of the NecroDancer ble opprinnelig lansert i 2015, og ble raskt en yndling i indie-miljøet på Steam. Nå har det imidlertid vært stille fra utviklerne i Brace Yourself Games lenge ... fram til nå.

For etter nesten fem år helt uten oppdateringer, har spillet i år fått et formelig bøttelass med nytt innhold, senest i form av en splitter ny DLC. DLC-en går under tilnavnet Synchrony og ble lansert i Steam Early Access sent forrige uke.

Hold deg til rytmen!
Brace Youself Games

Her får spillere stifte bekjentskap med tre nye spillbare figurer, deriblant et spøkelse som kan besitte fiender og styre dem omkring på slagmarken. I tillegg får spillet nye fiender og gjenstander, integrert mod-støtte, en ny Versus-modus og flerspiller via internett.

Spill som en drage!
Brace Youself Games

Flerspillerdelen lar opptil åtte spillere utforske disko-fangekjelleren sammen, mens Versus-modusen utfordrer spillere til å være den siste overlevende på dansegulvet.

Og dette er bare toppen av isfjellet – resten kan du se hvis du går igjen den massive listen med nyheter og endringer på utviklernes hjemmeside. Brace Yourself Games forteller at flere nyheter vil dukke opp så lenge DLC-en er i Early Access, og sier samtidig at de antar at den endelige lanseringen vil finne sted mot slutten av året eller tidlig neste år.

Helt på tampen av Synchronys avsløringstrailer får vi også et hint om et splitter nytt spill fra utviklerne: Rift of the NecroDancer. Dette beskrives som et frittstående nytt spill satt til det samme universet som originalspillet. Og det er alt vi vet så langt.

LES OGSÅ: Rytmebaserte Metal: Hellsinger slippes i september »

Siste fra forsiden