Rift of the NecroDancer

Gjør yoga og redd universet i nytt rytmespill

NecroDancer-serien får en Rhythm Heaven-aktig avstikker

Som hintet til tidligere i sommer, skal NecroDancer-serien snart få et nytt innslag, og over helgen fikk vi se nøyaktig hva det er vi kan vente oss.

Rift of the NecroDancer er intet mindre enn et nytt spill satt i samme univers som Crypt of the NecroDancer, og ser ut til å være en Rhythm Heaven-aktig avstikker.

Her skal man nemlig ikke bare delta i Guitar Hero-dueller og lukke portaler i tid og rom, men også hjelpe Cadence med å utføre yoga-øvelser og litt attåt.

Spillet har ny musikk komponert av den alltid like dyktige Danny Baranowsky, og vil finne sted i en mer moderne setting enn originalspillet. Det vites foreløpig ikke når og på hvilke plattformer spillet kommer, men det kan foreløpig ønskelistes på Steam.

Hold takten!
Brace Yourself Games

Nyheter i krypten

Det er ikke mange ukene siden rytmespillet Crypt of the NecroDancer fikk sin første store oppdatering på fem år.

Den splitter nye utvidelsen, ved navn Synchrony, er ute i Early Access på Steam nå, og byr på nye figurer, fiender og en helt fersk flerspillerdel for opptil åtte spillere.

Det var også i den anledning vi fikk nyss om dette enkeltstående sidespranget, Rift of the NecroDancer, for første gang.

Rift of the NecroDancer kommer hvert fall til Windows en gang i fremtiden.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Kingdom Hearts-rytmespillet »

Siste fra forsiden