Demo: LEGO Harry Potter: Years 1-4

Fenomen pluss fenomen er lik...

Prøv Lego-utgaven av den lille trollmannens eventyr.

For over et år siden meldte britiske TT Games at nok et populært kulturfenomen skulle få deres særegne spillbehandling. Som Star Wars, Indiana Jones og Batman skulle leketøyutgaven av den lille trollmannen Harry Potter bli spill. Som tittelen tilsier skal Lego Harry Potter: Years 1-4 ta for seg de fire første historiene, altså De Vises Sten, Mysteriekammeret, Fangen fra Azkaban og Ildbegeret.

Klarer ikke laste video

Spillet slippes i dag, men du trenger ikke å kjøpe det usett. En demo av PC-utgaven har nemlig dukket opp på nettet, og den kan lastes ned direkte fra hjemmesiden til spillet. Den har også vært tilgjengelig på Xbox Live siden begynnelsen av måneden og skal legges opp på PlayStation Network rundt disse tider. Demoen lar deg utforske den Forbudte Skogen, hvor det bor all slags magiske vesener.

Som i de tidligere Lego-utgivelsene fra TT Games forteller Lego Harry Potter den opprinnelige historien gjennom pantomime og humor i mellomsekvensene. Selve spillet er en blanding av actioneventyr og plattformspill hvor du sanker Lego-klosser og overvinner hindringer ved å aktivere Lego-mekanismer.

Spillet slippes også (i redusert utgave) på DS, PSP og Wii.

Siste fra forsiden