FIFA 18-spillere kan snart selv oppleve VM i fotball

EA slipper en gratis utvidelse til fotballspillet senere denne måneden.

Mandag kunngjorde EA en ny utvidelse til FIFA 18, som byr på muligheten til å spille gjennom det kommende verdensmesterskapet i fotball. 2018 FIFA World Cup Russia-pakken kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 29. mai, og blir gratis for alle som eier spillet.

Argentina og Lionel Messi kommer til VM i Russland.
EA

Opplev VM-sirkuset

I en pressemelding forteller EA at utvidelsen inkluderer de 12 stadionene som skal brukes i årets VM, så vel som oppdaterte drakter, logoer og den offisielle VM-ballen. Spillere får velge blant de 32 nasjonene som er kvalifisert for Russland 2018, men kan også lage egendefinerte turneringer med lag som ikke var i stand til å kvalifisere seg.

Som resten av spillet kan verdensmesterskapet utspilles alene eller sammen med venner mot datastyrt motstand. Eventuelt kan man bryne seg mot andre spillere i nettbaserte turneringer eller vennskapskamper.

Det hele pakkes inn med nye VM-inspirerte elementer til brukergrensesnittet og en presentasjon som ifølge EA skal gjenskape følelsen av å se virkelige kamper på TV. Dette blir imidlertid kun mulig med Frostbite-motoren, som benyttes i PC-, PlayStation 4- og Xbox One-versjonene. Switch-eiere vil dermed få en litt annen opplevelse, men EA har ikke gått ut med spesifikke forskjeller.

Ellers frister oppdateringen med en liten nyhet til Ultimate Team-fans. Den kortbaserte modusen får også et VM-alternativ, med blant annet en overhaling av «Chemistry» – systemet som bestemmer hvor godt spillere på et lag passer sammen. Du kan lese mer om oppdateringen til Ultimate Team på EAs nettsider.

Vi likte FIFA 18 godt.
Les vår anmeldelse av fotballspillet her »

Siste fra forsiden