FIFA 18 får ingen historiemodus på Nintendo Switch

The Journey-fortsettelsen blir kun tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

EA trakk denne uken sløret av FIFA 18, det neste innslaget i utviklerens årlige fotballspillserie. Spillet ble så vidt vist frem i en kort teaser-video – som du kan se over – som også bekreftet at det er Christiano Ronaldo som skal pryde spillesken.

Christiano Ronaldo er FIFA 18s ansikt utad.
EA

FIFA 18 vil etter planen lanseres den 29. september, på PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 og Nintendo Switch. Som med FIFA 17 er imidlertid ikke alle utgavene likeverdige.

Ingen historiemodus på Switch

I annonseringstraileren bekrefter EA at det kommende spillet gir oss et gjensyn med historiemodusen The Journey. Modusen har undertittelen «Hunter vender tilbake», som tyder på at det fortsatt skal handle om Alex Hunter – protagonisten fra FIFA 17s historie.

Det blir imidlertid ikke alle som får glede av The Journey-modusen. I liten skrift forteller EA nemlig at denne og Frostbite-motoren kun inkluderes på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

At PlayStation 3- og Xbox 360-utgavene har noen mangler er ikke uventet, i og med at utvikleren har droppet flere funksjoner på forrigegenerasjonskonsollene i nyere tid. Mer overraskende er det nok at Switch-versjonen havner i samme bås, og tilsynelatende vil by på en ganske svekket opplevelse.

EA har foreløpig ikke gått i detalj på alle forskjellene mellom spillets versjoner, men vi må neppe vente lenge på å få svar. Utvikleren vil vise frem FIFA 18 og en bunke med andre spill på sitt EA Play-arrangement, som holdes førstkommende helg.

Vi likte historiemodusen veldig godt i FIFA 17.
Vår anmelder kalte The Journey en viktig nyskapning »

Siste fra forsiden