Anmeldelse

FIFA 2004

Ta på dere skjerf og rare hatter. Øyeblikket alle fotballfans og N-Gage eiere har gledet seg til er her. EA har nå sluppet den siste reinkarnasjonen av deres berømte FIFA-serie til N-Gage.

Side 1
Side 2

La oss ta en titt på reprisen
EA Sports har lagt inn en funksjon som gjør at baneforholdene ikke alltid er like. Dette er i og for seg en veldig god ting. Det som gjør at det faller litt på sin egen urimelighet er når det er snø/is på banen midt i sesongen i Norge, eller på en bane i mer eksotiske land som for eksempel Spania. Det er bra at spillet har forskjellige baneforhold, det gir litt mer variasjon til spillet, men burde vært løst på en annen måte en dette. EA Sports har også lagt inn en spennende reprisefunksjon. Etter at du setter ballen i mål kan du trykke 9 for å se en stilig reprise, og når kampen er ferdigspilt kan du også få se høydepunktene i om igjen hvis du ønsker. Dessverre finnes det ingen mulighet til å lagre små videosnutter av dine stolteste øyeblikk.

Skjermen til N-Gage lager igjen litt problemer for spillet. Siden den er større i høyden enn i bredden ser du ikke så langt framover og det er ikke alltid så enkelt å beregne hvor langskudd lander. Sammen med skytesystemet, som til tider kan være litt problematisk, gjør det langskudd vanskelig, men heldigvis ikke umulig. Noe stort problem er det altså ikke.

Konklusjon
Skal du ha et fotballspill på N-Gage er det ingen tvil om hvilket spill du skal velge. FIFA 2004 er et morsomt fotballspill som kan underholde deg lenge. Spillet har uten tvil flere mangler og feil som styrkeforhold, mangel på en karrieremodus, kommentator og lignende. Det er viktig å legge merke til at spillet ikke må sammenlignes med FIFA 2004 på de stasjonære konsollene, da det spilles veldig annerledes og er mye mer "arkade". Fans av den "store utgaven" vil nok likevel kose seg med denne tittelen. FIFA 2004 er det hittil beste tradisjonelle sportspillet på N-Gage.

Side 1
Side 2

Siste fra forsiden