Film og musikk fra Microsoft

Familiespill på Xbox 360

Neste måned slipper Microsoft Lips, Scene It? Filmtoppen og You´re in the Movies.

Under årets E3viste Microsoft fram flere familieorienterte spill til Xbox 360, og nå har de kunngjort norske slippdatoer for tre av prosjektene.

Gjett filmen i Scene It? Filmtoppen.

Først ute er Scene It? Filmtoppen, som er en norskspråklig utgave av Scene It? Box Office Smash. Dette er en filmquiz med spørsmål og gåter fra over 250 forskjellige filmer. Som forgjengeren Scene it? Lights, Camera, Action spilles det med en egen kontroll, som selges sammen med spillet.

Scene It? Filmtoppen er også det første spillet som støtter Microsofts nye avatarsystem. Du kan lage en liten tegneserieutgave av deg selv som kan samhandle med omgivelsene og motstanderne i spillet.

Duett i Lips.

Fra Elite Beat Agents-skaper Inis kommer karaokespillet Lips. Lips leveres med to trådløse mikrofoner og førti forskjellige låter, inkludert Take on Me, Ring of Fire og Stand By Me. Hvis du syns låtutvalget blir for snevert kan du laste ned nye fra Xbox Live, eller laste opp sanger fra MP3-spilleren din.

Du kan enten prøve deg som soloartist, synge duett med dine kjære, eller konkurrere om hvem som er den beste vokalisten. De som venter på sin tur på mikrofonen kan bedrive tiden med å bruke de vanlige håndkontrollene til å spille trommer.

Tvilsomt filmklipp i You´re in the Movies.

Like før desember kommer filmspillet You´re in the Movies. Her får du prøve deg som stjerne i din egen lavbudsjettfilm. Du utfører forskjellige handlinger foran et kamera, og disse blir så klippet inn i en filmsnutt. Et Xbox Live Vision-kamra er nødvendig for å spille, men dette er heldigvis inkludert med spillet.

Hvis du vil kan du dele rampelyset med vennen dine, eller prøve deg som regissør ved å sette sammen ulike klipp og musikkstykker til en lengre produksjon.

Scene It? Filmtoppen ligger i butikkhyllene fra 14. november, og får selskap av Lips fra 21. november. You´re in the Movies slippes 28. november.

Siste fra forsiden