Marsvinagentene redder verden

Filmbasert action

Jerry Bruckheimer-filmen G-Force spillmatiseres av Disney.

G-Force er regjeringens nyeste våpen i kampen for å redde planeten fra alle som vil den vondt. Dette er en topptrent gruppe elitemarsvin som benytter seg av høyteknologisk utstyr for å oppnå de hemmelige målene sine.

Denne usannsynlige gruppen spesialagenter får nå spille hovedrollene i et raskt actionspill basert på den kommende G-Force-filmen fra Jerry Bruckheimer og Disney.

I G-Force får du kontrollere Darwin og Mooch, som hver har sine egne spesialiserte egenskaper. Darwin er gruppens leder, mens Mooch er ekspert på overvåkning. Sammen med resten av G-Force-gjengen må de nå kjempe mot en robotisk hær av onde husholdningsapparater, slik som vaffeljern og støvsugere.

- G-Force-spillet gir spillerne en utvidet G-Force-opplevelse, og lar dem møte nye fiender og ta på seg nye oppdrag etter at handlingen i filmen er over, forteller markedsføringsmann Craig Relya fra Disney.

Som vanlig med slike spillmatiseringer, får vi også stemmene til noen av skuespillerne fra filmen i spillet. Disney trekker frem Jon Favreau (som spiller Hurley), Bill Nighy (Leonard Saber) og Sam Rockwell (Darwin).

G-Force kommer til Wii, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, DS og PC, og skal lanseres i juli. En mobilversjon av spillet kommer samtidig (for iPhone og Java/Brew).

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden