Podkast

Rad Crew

Finnes det gode filmer basert på spill?

Rad Crew sjekker filmkritikernes meninger.

Rad Crew er tilbake med en ny podkast, og med oss denne uken har de fått besøk av Jens Erik Vaaler. Han har vært med på mange podkaster, og er i tillegg skribent og anmelder hos Gamer.no.

Toppliste fra filmens verden

Folkefinansiert moro i Broken Sword 5.

Med tanke på Xbox Lives film- og TV-satsinger, på blant annet Halo med produsent og regissør Ridley Scott, bestemte gutta seg for å se på hva filmanmelderne mener er de fem beste filmene basert på spill. De gikk til en kjent aggregat-side for å se hvilke 5 filmer som hadde best score, og det er basisen for ukens Topp 5. Men er disse filmene egentlig noe tess?

Jens Erik har spilt det nyeste Mario Golf-spillet på 3DS og forteller også om Broken Sword 5, det etterlengtede, folkefinansierte kapittelet i den populære serien fra Revolution Games.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Hvorfor vil ingen ha denne konsollen?

Til slutt spurte de lytterne om hva Nintendo kunne gjort annerledes med Wii U. Mye har vært sagt om Nintendo sine problemer med å få Wii U til å selge – og Rad Crew-lytterne deler sine teorier om hva som har gått galt, og ikke minst: hva som kunne blitt gjort bedre fra Nintendos side.

I tillegg til Jens Erik Vaaler er Stian Askeland og Jostein Hakestad i studio denne gangen. Her er ukens innhold:

  • 6:30 - 32:30 – Topp 5 filmer basert på spill
  • 32:30 - 50:12 – Nyheter
  • 54:30 - 1:17:30 – Spillprat: Mario Golf på 3DS, og Broken Sword 5
  • 1:18:17 - slutt – Hva burde Nintendo ha gjort annerledes med WiiU?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 170 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew, 8. mai 2014
Rad Crew, 1. mai 2014
Rad Crew, 24. april 2014

Les også
– Jeg forsøker å skape aha-opplevelser

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden