Fire Emblem Warriors får ekstrainnhold i lange baner

Nintendo har kunngjort tre tilleggspakker med nye figurer og våpen.

Nintendo

Fire Emblem Warriors, det neste samarbeidsprosjektet fra Nintendo og Koei Tecmo, kommer til Nintendo Switch og New Nintendo 3DS den 20. oktober. Samme dag kan fans også plukke opp et sesongpass for «hack-and-slash»-spillet, kunngjorde utvikleren mandag.

Fire Emblem-heltene er snart klare for nye kamper.
Nintendo

I en pressemelding skriver Nintendo at passet, som vil koste 160 kroner, inneholder tre forskjellige pakker. Alle byr på nye figurer og våpen til bruk i spillet, og er inspirert av tidligere innslag i Fire Emblem-serien.

Fire Emblem Fates Pack er ventet i desember, Fire Emblem: Shadow Dragon Pack i februar og Fire Emblem: Awakening i mars. Nøyaktig hva man får med i pakkene er foreløpig ikke bekreftet, men Nintendo lover å dele flere detaljer etter hvert.

Alle tre kan også kjøpes separat for både Switch- og New 3DS-versjonene, for 72 kroner per pakke.

Ta med Fire Emblem-heltene i kamp

Fire Emblem Warriors samler en haug med helter fra spillserien og sender dem ut i storslagne kamper. Hver av figurene har unike våpen og egenskaper, og spillere får velge sin helt basert på ønsket spillestil.

Nintendo viste frem mer Fire Emblem Warriors på Gamescom. (Video: Nintendo)

I kamp bruker man sverd, magi og pil og bue for å banke løs på hordene med fiender. Som med de øvrige Warriors-spillene flettes også noen strategiske elementer inn, med både utveksling av helter og kombinasjonsangrep som gjør kort prosess av all motstand.

Fire Emblem Warriors tilbyr samarbeidsspilling for to på Nintendo Switch, mens 3DS-spillere må klare seg på egenhånd. Du kan se spillet i aksjon i videoen til høyre i artikkelen.

Vi var ikke veldig begeistret for Nintendo og Koeis forrige samarbeid.
– Hyrule Warriors reddes utelukkende av Zelda-nostalig, skrev vår anmelder »

Siste fra forsiden