In the Valley of Gods

Firewatch-studioets neste spill på vent – utviklerne flyttet over på Half-Life: Alyx

Valve

In the Valley of Gods, det neste spillet fra Firewatch-skaper Campo Santo, blir likevel ikke å se i år. Utvikleren hadde opprinnelig planer om å slippe eventyret en gang før nyttår, men etter mye usikkerhet kom kontrabeskjeden denne uken.

Spillet er nemlig satt på vent, og hvor lenge det er snakk om er uvisst.

Flyttet over på andre Valve-prosjekter

Hvilke mysterier som venter i In the Valley of the Gods får vi nok ikke se på en god stund.
Valve

Spillet om gudedalen ble avduket like før jul 2017, som ga Campo Santo to år til å fullføre prosjektet. Våren 2018 kom imidlertid nyheten om at Valve hadde kjøpt opp utvikleren, som skulle føre til at store deler av utviklerteamet gikk over på andre ting.

I en uttalelse til Polygon forteller Campo Santos medgrunnlegger, Jake Rodkin, at flere tidligere Camp Santo-ansatte nå pusler med andre spill hos Valve. Dette inkluderer det nylig avslørte Half-Life: Alyx, såvel som Dota Underlords og andre prosjekter.

– Du hører mye om at du kan jobbe med akkurat hva du vil hos Valve. Det viser seg at det stemmer, og det er mye arbeid som er tilgjengelig. Etter hvert som vi integrerte oss i Valve, ble det klart at det var mye verdifullt arbeid å gjøre på Half-Life: Alyx. Noen av oss begynte å hjelpe til, og har siden gått over til å jobbe med det prosjektet på heltid, forklarer Rodkin.

Utover en utsettelse kunne Rodkin ikke fortelle akkurat hva dette betyr for In the Valley of the Gods. Han tror imidlertid at de som har dratt kan og vil vende tilbake på et eller annet tidspunkt, og når det skjer vil fansen også få vite mer.

Les mer om In the Valley of the Gods her »

Siste fra forsiden