Fjorårets mest originale skytespill får snart en stor utvidelse

Se traileren for Superhot: Mind Control Delete.

Superhot, et av fjorårets beste og mest originale skytespill, får snart en stor utvidelse. Det kunngjorde utvikler Superhot Team denne uken, og slapp samtig en trailer som du kan se over.

Superhot: Mind Control Delete byr på flere utfordringer med tidsmanipulasjon.
Superhot Team

Den frittstående ekspansjonen har fått navnet Superhot: Mind Control Delete, og skal bygge videre på originalspillet. Utvikleren lover flere utfordringer basert på det samme tiden-står-stille-hvis-du-står-stille-konseptet, med enkelte endringer:

– Hver utfordring gjør deg sterkere og bringer deg nærmere en oppklaring på spillets hemmeligheter. Etter hvert som du låser opp kraftige evner og får tilgang på nye spillbare figurer, blir også fiendene sterkere, smartere og mer desperate etter å stoppe deg, forklarer Superhot Team på spillets Steam-side.

Inspirert av «roguelike»-sjangeren

Utvikleren forteller videre at Mind Control Delete henter inspirasjon fra «roguelike»-sjangeren, der man ofte mister all fremdrift og må begynne på nytt hver gang man dør. Hvordan det hele vil utarte seg er foreløpig uvisst, men vi loves en opplevelse som ikke er like lineær som i det første Superhot.

Mens originalen er tilgjengelig på PC, Mac, Linux, PlayStation 4 og Xbox One, kommer Superhot: Mind Control Delete kun til PC i første omgang. Utvikleren har så langt ikke bekreftet en lanseringsdato, men lover at utvidelsen blir gratis for alle som eier Superhot.

De som ikke er i stand til å vente kan kaste seg inn i utvidelsens Early Access-versjon, som blir tilgjengelig på Steam fra 7. desember.

Superhot: Mind Control Delete er en frittstående utvidelse, så man trenger ikke Superhot for å spille den.

Vi likte Superhot, men savnet mer innhold.
Les anmeldelsen av skytespillet her »

Siste fra forsiden