Nå får PlayStation 4-spillere også oppleve unike Superhot

Skytespillet ankommer Sony-konsollen med full VR-støtte.

Den spennende førstepersonsskyteren Superhot gjorde sin offisielle debut på PC, Mac og Linux i begynnelsen av 2016, før den kom til Xbox One noen måneder senere. Den gang fikk spillet mye skryt for sin originale idé, og nå kan også PlayStation 4-eiere få med seg opplevelsen.

Kulene regner i sakte film i Superhot.
Superhot Team

Via sin egen blogg kunngjorde Sony nylig at Superhot er tilgjengelig digitalt i PlayStation-butikken fra og med 19. juli. Spillere kan velge mellom enten originalspillet eller Superhot VR for PlayStation VR – eller begge versjonene i én pakke.

Strategisk skytelek med tiden

I Superhot må man overleve en rekke krevende situasjoner med nøyaktig bruk av våpnene man har til disposisjon. Det som imidlertid gjør spillet spesielt er tidsmekanikkene.

Så lenge man ikke beveger seg står tiden så godt som stille, noe som fullstendig endrer dynamikken i en skuddveksling. I ren Matrix-stil får man se kuler fly mot seg i sakte film, som gir akkurat nok tid til å analysere situasjonen og smette unna før det er for sent.

Vår skribent savnet mer innhold i spillet, men koste seg likevel med Superhot da han spilte det i fjor:

– Det er rett og slett bare gøy å leke seg med tid og rom, og flere av spillets enkeltøyeblikk får det virkelig til å pumpe i brystet. Superhot er med andre ord på sitt beste når man er vågal, tar sjanser, og lykkes med sine krumspring, skrev Espen Jansen.

PlayStation 4-eiere får mer å leke seg med i tiden fremover.
Eventyrspillet Thimbleweed Park kommer også til Sony-konsollen »

Siste fra forsiden