FlatOut-skaperne ber om støtte på Kickstarter

Jobber med et bilspill i samme ånd som FlatOut.

De finske skaperne av de to første FlatOut-spillene jobber med et nytt bilspill i samme ånd, og nå trenger de ekstra midler for å sikre at spillet blir så godt som mulig. I den forbindelse har de startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter, der de ber om cirka to millioner kroner fra brukerne.

Det går hardt for seg.

Spillet har ikke fått noe skikkelig navn enda, men går fortsatt under arbeidstittelen Next Car Game. Prosjektet skal være inspirert av tre ulike spillserier, nemlig FlatOut, Destruction Derby og Street Rod.

Heftige krasj

Som i FlatOut byr spillet på spektakulære krasj med en dynamisk skademodell, realistisk fysikk og krevende racing.

Destruction Derby-inspirasjonen finner vi blant annet i en spillmodus der målet er å ødelegge de andre bilene, mens inspirasjonen fra Street Rod betyr at du får et eierskapsforhold til bilene du eier og muligheten til å kjøpe, oppgradere og fininnstille omtrent alt av komponenter.

Spillet får både omfattende flerspillermuligheter og en enspillermodus.

I utgangspunktet skal Next Car Game komme til Windows-baserte PC-er, og Bugbear lover både distribusjon via Steam og Humble Bundle. Versjoner til Xbox One og PlayStation 4 vurderes også, men kun om selskapet får betydelig mer enn de to millionene de i utgangspunktet ber om.

Bugbear lover også at hvis kampanjen lykkes skal de umiddelbart lansere en prototypeversjon slik at alle som støtter dem får teste hvordan spillet fungerer.

Du kan lese litt om spillets utvikling på den offisielle bloggen.

Les også: Anmeldelse av FlatOut: Ultimate Carnage
Les også: Anmeldelse av FlatOut 2

Siste fra forsiden