Flere retrospill til Xbox Live Arcade

Xbox Live Arcade fortsetter å tiltrekke seg retrospill. Denne uken får vi Konamis Contra, og neste år får vi seks Atari-titler, inkludert Battlezone, Missile Command og Asteroids.

Noen mener fortsatt at spillene var mye bedre før, og for disse blir Xbox Live Arcade bare bedre og bedre. Denne uken kommer Konamis skytespill Contra, og her får vi blant annet den originale enspillerdelen, samt åtte brett som kan spilles i samarbeid med andre over Xbox Live (eller på samme konsoll). Spillet lanseres på onsdag, og koster 400 Microsoft-poeng.

Contra er langt fra det eneste retrospillet som kommer til Xbox Live Arcade i løpet av den kommende tiden, og nå er det klart at også Atari vil benytte seg av mulighetene det digitale distribusjonssystemet til Xbox 360 tilbyr. Atari vil starte med å gi ut seks retrospill på Live Arcade fra Januar av, og de fleste titlene burde være godt kjent for de fleste som har vært med en stund.

De seks spillene er Centipede/Millipede, Battlezone, Asteroids/Asteroids Deluxe, Missile Command, Tempest og Warlords. Spillene kommer med mulighet for å spille med "forbedret" grafikk, og Battlezone vil blant annet støtte flerspiller over Xbox Live (og bruk av Xbox Live Vision, så du kan se ansiktet på motstanderne dine).

Før jul får vi dessuten flere andre Xbox Live Arcade-spill, og Microsoft nevner det etterlengtede actionspillet Small Arms, Vivendis Assault Heroes, actionspillet Heavy Weapon, det futuristiske racingspillet Novadrome og arkadeklassikeren Defender.

Siste fra forsiden