Flerspillerfokus i nytt Mass Effect?

Mystisk Mass Effect-tittel for deg og vennene dine.

For et par dager siden ble det sluppet en teaser for et nytt spill fra den annerkjente utvikleren Bioware. Klippet viste en krigsherjet snikskytter i futuristiske omgivelser. I følge en ikke navngitt utvikler som Kotaku har vært i kontakt med, er det snakk om et flerspillerfokusert spill i Mass Effect-serien.

Riflen i bildet minner kraftig om M-29 fra Mass Effect 2.

Kilden uttaler til Kotaku at det ikke er snakk om et MMO, men snarere en action-orientert tittel i tråd med det vi kjenner fra Call of Duty-serien. Spillet skal blant annet by på en flerspillerkomponent som lar deg gå opp i erfaringsnivå og låse opp nye gjenstander. En historiemodus skal også finne veien til spillet, som vil følge noen andre enn kommandør Shepard, seriens vante hovedperson.

En av grunnleggerene av Bioware, Greg Zeschuk har tidligere fortalt at det vil bli satt spill i Mass Effect-universet som ikke har forbindelse til Shepards eventyr. Bioware Montreal, som bidro til utviklingen av Mass Effect 2, utløste tidligere i år flere stillinger som skulle "ta eksisterende brukererfaringer fra enspiller, og gjøre dem klar for flerspiller".

Nøyaktig hva det dreier seg om finner vi ut om en måneds tid, da skal nemlig spillet avdukes på amerikanske Video Game Awards.

Les også:Klar for skattejakt?
Les også:Anmeldelse: Need for Speed: Hot Pursuit
Les også:Skuffende salgstall truer Project Gatham-skaper

(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden