Betal hva du vil for nytt Championship Manager

Følger i musikkbransjens fotspor?

Hva synes du er en passende pris for Championship Manager 2010?

Eidos har valgt en ny betalingsmodell for sitt ferskeste Championship Manager-spill. Hvis du forhåndsbestiller spillet innen 10. september kan du selv velge hva du vil betale (riktignok med et «transaksjonsgebyr» på 2,5 britiske pund, altså cirka 25 kroner, i tillegg).

Dermed følger selskapet i fotsporene til for eksempel bandet Radiohead, som lanserte albumet In Rainbows på nettet til valgfri pris. Samtidig snakker andre utgivere, som Activision Blizzard, om å øke prisen på spill.

Det ser gresk ut for meg.

Etter 10. september vil spillet imidlertid selges til fullpris. Naturligvis gjelder tilbudet om valgfri pris kun om den versjonen som lastes ned digitalt, så hvis du vil ha spillet i hylla må du kjøpe spillet på normal måte.

Eidos håper åpenbart at tilbudet deres skal lokke hardbarkede Football Manager-tilhengere over til Championship Manager:

- Dette er den beste versjonen av Championship Manager vi noensinne har laget, og vi vil at så mange som mulig skal prøve den fulle versjonen av dette spillet, sier administrerende direktør for Championship Manager-franchisen, Roy Meredith, i en pressemelding.

Du kan også velge å kjøpe en tilleggspakke som heter CM Season Live. Denne vil automatisk oppdatere spillerdatabasen med de nyeste statistikkene hver måned i 2009/10-sesongen. De som kjøper boksversjonen av spillet får denne med på kjøpet.

Hvis du fortsatt er usikker på om du skal kjøpe spillet, kan du teste den nylanserte demoen.

Siste fra forsiden