Nytt Monkey Island-spill

For PC og Wii

En av tidenes mest populære eventyrspillserier får oppfølger.

Telltale Games ligger defintivt ikke på latsiden. Tidligere har de gitt oss episodebaserte eventyrglede gjennom Bones, Wallace and Gromit, og Sam & Max. Nå står tidenes kanskje mest populære eventyrspillserie for tur.

Episodeformat

Monkey Island-serien revitaliseres og gjenoppstår i episodebasert format i form av Tales of Monkey Island for PC og Wii. Spillet marker starten på et tett samarbeid mellom Telltale Games og eventyrsjangerens tidligere ubestritte mestere i LucasArts.

I Tales of Monkey Island følger vi ikke overraskende eventyrene til piratlegenden Guybrush Threepwood i et helt nytt eventyr. I kamp med sin erkefiende, den onde piraten LeChuck, utløser Guybrush en epidemi som truer med å gjøre alle mennesker i Karibien til tanketomme zombiemonstre. For å bøte på skaden legger Guybrush ut på jakt etter den legendarisk sjøsvampen som kan kurere smitten.

I følge Telltale Games kan vi forvente oss en spillopplevelse i sedvanlig Monkey Island-stil med humor, romantikk og heftig action. Det hele er selvsagt satt i det bejublede Monkey Island-universet som uttallige spillere har forelsket seg i siden 90-tallet.

Utgivelse i sommer

Annonseringen kommer tett etter avsløringen av en ny versjon av det orginale The Secret of Monkey Island til Xbox Live Arcade og PC.

PC-utgaven av Tales of Monkey Island kan allerede forhåndsbestilles på Telltale Games egen nettbutikk hvor spillet slippes 7. juli. Spillet antas å slippes på Wii rundt samme tid. Nyversjonen, The Secret of Monkey Island: Special Edition slippes på Xbox Live Arcade og PC i løpet av sommeren 2009.

Her er en trailer for Tales of Monkey Island:

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden