Forandringer for Guitar Hero

Flere instrumenter i Guitar Hero?

Guitar Hero-utgiver Activision vil snart røpe mer om seriens fremtid.

Guitar Hero-serien har vært svært innbringende for sin amerikanske eier Activision, og med både Guitar Hero IV, Guitar Hero: Aerosmith og Guitar Hero: On Tour på vei har de tydeligvis ingen planer om å forlatte serien.

Vil det neste Guitar Hero by på mer en gitarer?

Ifølge Gamespot har Activision kunngjort at de tjente nesten tre milliarder dollar i finansåret 2008, mye av suksessen er takket være den populære musikkspilleserien. Etter kunngjøringen holdt de en telefonkonferanse for flere finansanalytikere hvor de avslørte litt om hva som kommer i Guitar Heros fremtid.

Utgiveren kunne blant annet melde at Guitar Hero: On Tour kommer i to forskjellige pakker. Den ene inneholder spillet og den nye Guitar Hero-kontrollen, mens den andre har både spillet, kontrollen og en DS.

Det mest interessante som kom ut av konferansen var likevel et utsagn fra Activisions utgivelsessjef Mike Griffith:

– Til ferien vil nyskaping av Guitar Hero-konseptet ta et stort skritt fremover. Dette gjelder alle plattformer, inkludert PS3, PS2, Xbox 360, Wii og DS, fortalte han.

Activision-sjef Bobby Kotick har allerede snakket høylytt om nye instrumenter under et intervju med nettstedet Condé Nast Portfolio:

– Det handler ikke bare om gitarer, vi skal ta med masse andre instrumenter og sang, sa Kotick i begynnelsen av april.

Griffith ville ikke røpe mer om hva han snakket om under gårsdagens konferanse, men da en analytiker spurte ham direkte om Activision planla å inkludere flere instrumenter (som rivalen Rock Band), avslørte han at Activision vil komme med en ny kunngjøring om kort tid:

– Vi er svært fornøyde med det nye musikalske innholdet og innovasjonen vi jobber med. Vi er omtrent to uker fra en kunngjøring om de nøyaktige detaljene.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart Activision gir mer konkrete detaljer om hva de planlegger.

Siste fra forsiden