Forbedret Dark Souls II kommer til PlayStation 4 og Xbox One

Men du trenger ikke fortvile om du ikke eier de nye konsollene.

From Software

Bedre sent enn aldri er det noe som heter, og det kan vi nok si om nyheten om at det kritikerroste Dark Souls II kommer til Xbox One og PlayStation 4 neste år.

Nytt innhold og mange forbedringer

Spillet får en ny versjon ved navn Dark Souls II: Scholar of the First Sin, som ikke bare inkluderer alt innholdet fra de tre nedlastbare ekspansjonene til Dark Souls II, men også kommer med en utvidet historie med nye hendelser og en ny figur.

Trailer fra den nye versjonen.

I tillegg loves vi enda dødeligere fiender og diverse spillmessige forbedringer, samt bedre grafikk.

Om du ikke har noen plan om å oppgradere konsoll med det første, kan du glede deg over at den nye versjonen også lanseres for PlayStation 3, Xbox 360 og Windows-baserte PC-er. Det ser kun ut som det er Windows-versjonen som får grafikkforbedringene, og da kun om duhar DirectX 11 installert.

From Software forteller at de som allerede eier disse versjonene få forbedringene i en gratis oppdatering, i stedet for å måtte kjøpe spillet på nytt. Lanseringen av Scholar of the First Sin vil finne sted 3. april 2015.

Dark Souls II fikk mye ros da det ble lansert på Xbox 360 og PlayStation 4, og enda mer da det kom til WIndows litt senere.

Siste fra forsiden