Første test av Duke Nukem Forever

Stygt forsinket spill

Noen utenfor 3D Realms har fått spille det sagnomsuste skytespillet Duke Nukem Forever.

Duke Nukem Forever har fått rykte på seg for å ha den mest skakkjørte utviklingsprosessen av noe spill gjennom tidene. Det er nå over 11 år siden det først ble kunngjort, og utvikler 3D Realms har gjennom årene forkastet flere versjoner av spillet under utviklingsprosessen.

Bilde fra en tidligere versjon av Duke Nukem Forever

Mange trodde spillet kunne avskrives for godt etter flere år uten noen nye informasjon, men på tampen av fjoråret dukket det opp et kort filmklipp som visstnok skal være fra den nåværende versjonen av Duke Nukem Forever.

Nå har en utenfor 3D Realms faktisk fått prøve det smått legendariske spillet. Tidligere Monolith-sjef Jason «Jace» Hall har nylig startet opp sitt eget program om spillindustrien, og i den første episoden av The Jace Hall Show besøker han 3D Realms (to minutter og tredve sekunder ut i filmen).

Hall møtte 3D Realms-toppene Scott Miller og George Broussard, og spurte om hvorfor utviklingen har tatt så lang tid. Miller og Broussard fleipet om horer, kokain, og World of Warcraft som grunner til forsinkelsen, men så skjedde det noe uventet.

Hall fikk faktisk prøve den nåværende versjonen av Duke Nukem Forever, og har til og med inkludert noen ferske klipp fra spillet i programmet. Om selve spillet vil han bare si at det eksisterer og at vi kommer til å like det.

Det er ikke så mye man kan si om spillet ut i fra de korte glimtene vi får se. Duke bruker både hagle og krympestråle til å kverke utenomjordiske monstre, men det var vel også det vi forventer av spillet.

Siste fra forsiden