Førstepersons rollespill til GBA

Husker du rollespillklassikere som Eye of the Beholder og Dungeon Master? Da vil du kanskje være interessert i Mazes of Fate, fra argentinske Sabarasa Enertainment.

Mazes of Fate er et førstepersons rollespill av samme type som Dungeon Master, Eye of the Beholder-spillene og andre tidlige førstepersons rollespill. For de av dere som ikke husker eller var aktive spillere på den tiden disse klassikerne kom ut, kan vi fortelle at dette er rollespill hvor du beveger deg trinnvis gjennom korridorer og labyrinter fulle av monstre, skatter og feller.

Sabarasa Entertainment forteller at vi får fem kapitler og en dyp historie, tre forhåndsskapte figurer (og muligheten til å lage vår egen figur), fem andre figurer som kan slå seg sammen med deg, tre ulike typer magi, 45 magiske formler, 20 typer egenskaper, over 500 ulike objekter (som våpen, og så videre), over 60 typer fiender, over 50 brett og over 30 timers spilling.

Mazes of Fate er i følge Sabarasa det første søramerikanske spillet som noensinne er utviklet for en Nintendo-plattform. Det kommer til å bli gitt ut av den nyopprettede utgiveren Graffiti Entertainment, og skal etter planen lanseres i løpet av året. Mer informasjon finner du hos Sabarasa.

Graffiti Entertainment kommer forøvrig til å gi ut flere andre spill i løpet av året. Den nystartede amerikanske utgiveren har ikke noe nettsted enda, men du kan besøke moderselskapet, Signature Devices, for å lese en liten pressemelding om opprettelsen av Graffiti Entertainment.

Siste fra forsiden