Fortsatt håp om Beyond Good & Evil 2

Produsenten bak HD-utgaven av originalspillet beroliger oss.

Det er snart tre år siden Ubisoft avslørte en oppfølger til det populære actioneventyret fra 2003. Kunngjøringen kom gjennom en teaser-video, men i ettertid har det vært stille fra franskmennene. I fjor trodde mange at prosjektet ble lagt på is, men dette avkreftet senere Michel Ancel – mannen bak spillet.

Originalspillet er i ferd med å få en oppusset versjon på Xbox Live Arcade, og i den forbindelse spurte britiske Eurogamer produsent Wang Xu om utsiktene i forhold til en oppfølger.

– Ha troen, svarte han på e-post.

På et oppfølgingsspørsmål om nyversjonen er et forsøk på å måle interessen for franchisen blant forbrukerne svarte han «ja, det stemmer, vær så snill å kjøpe Beyond Good & Evil HD hvis du vil ha flere spill i serien», men var rask til å legge til «seriøst, jeg vet ikke».

Ubisofts sjef Yves Guillemot har også tidligere presisert på at spillet er i produksjon, og bedt fans om å være tålmodige:

– Det er viktig at dette produktet blir perfekt. Michel Ancels ønske er å gi ut noe som virkelig engasjerer.

Handlingen i originale Beyond Good & Evil foregår i et univers der mennesker lever sammen med en hel rekke vesener. Vi følger Jade, en journalist (og kampsportekspert) som er på sporet av noe stort. Kloden som Jade befinner seg på er under angrep av en tilsynelatende ustoppelig hær med insektaktige romvesener. Sammen med villsvinet Pey'j forsøker Jade å finne ut hvor disse utyskene kommer fra, og hvorfor militærdiktaturet som hersker på planeten ikke klarer å stoppe dem.

Beyond Good & Evil HD kommer i salg på Xbox Live Arcade 2. mars. Utgivelse på PlayStation Network følger senere i år.

Siste fra forsiden