Fortsatt ikke samarbeid over nett

Men Lara Croft unnskylder seg med kommende ekstrainnhold, og nyheter om sitt neste fullverdige spill.

Undertegnede belønnet det friske Lara Croft and the Guardian of Light med en svært respektabel åtter da det ble lansert i august. Et av spillets store trekkplaster var fokuset på samarbeid, å spille sammen med en venn gjorde opplevelsen enda hyggeligere enn den allerede var.

Dessverre begrenset dette seg til venner du måtte ha i nær geografisk omkrets, den lovede online-samarbeidsmodusen briljerte med sitt fravær. Det ble sagt ved lansering av Xbox 360-versjonen at dette ville bli oppdatert når PS3- og PC-versjonene av spillet ble tilgjengelig.

Nå ser det ut til at utviklerne har gått tilbake på løftene sine, det står skrevet i en fersk pressemelding at nettbasert samarbeid vil bli lagt inn ved «en senere dato».

Likevel er det ikke bare dårlige nyheter hva yndige fru Croft angår. Selv om Guardian of Light ikke ennå har fått all funksjonaliteten vi har blitt lovet skal vi etter sigende få servert hele fem nedlastbare pakker med ekstrainnhold i de neste månedene.

Tre av disse gir nye områder, fiender og tenkeoppgaver å mestre, mens to av disse vil gi oss muligheten til å spille som andre karakterer enn Lara og hennes nye venn, Totec.

I tillegg har magasinet PC Gamer, via Eurogamer, nyheter å melde om det neste fullverdige Tomb Raider-spillet. Det ikke-titulerte Tomb Raider-spillet vil finne sted på en japansk øy. I stedet for å ha en rekke adskilte miljøer vil hele spillet finne sted på denne øya, og det loves at denne gang vil tankeoppgavene kunne løses på flere måter.

Det bekreftes også at spillet vil ta for seg Laras yngre år, den kvinnelige arkeologen vil være mer eller mindre uerfaren med grotteutforskning i dette spillet. Spillet skal angivelig utgis til Xbox 360, PS3 og PC neste jul.

Les også:Anmeldelse: Lara Croft and the Guardian of Light
Les også:Feature: Hva venter oss i august?
Les også:Slutt på gamle godspill til bunnpris?


(Kilde: Eurogamer, pressemelding)

Siste fra forsiden