Forza Horizon 2 svir gummi til høsten

Raske biler på åpne veier.

Originale Forza Horizon. Microsoft har fortsatt ikke sendt ut bildemateriale fra oppfølgeren.
Microsoft

Foran E3 kommer annonseringene på rekke og rad, og nå har Microsoft – gjennom nettstedet IGN – avduket Forza Horizon 2 for Xbox 360 og Xbox One. Spillet skal lanseres til høsten.

I oppfølgeren til den populære åpen verden-raceren Forza Horizon får vi bli med til Sør-Europa, der Microsoft lover «utrolig variasjon og heftige miljøer.»

Forza Motorsport 5.

Hundrevis av biler

Ifølge IGN vil spillet få hundrevis av biler, inkludert Lamborghinis kommende Gallardo-erstatter, Huracán. De forteller også at det får et dynamisk værsystem, og at det omdiskuterte Drivatar-systemet fra Forza Motorsport 5 blir implementert i spillet.

Drivatar-systemet skaper en virtuell fører som representerer deg, og lastes opp til nettet. Deretter deltar denne i andre spilleres enspillerløp. I vår anmeldelse av Forza 5 skrev Kristian Aasgard at utvikler Turn-10 hadde «klart å ta de verste aspektene fra flerspiller og plage deg med dem når du spiller alene også.»

For øyeblikket har vi ikke fått spesielt mye informasjon om det kommende spillet, men IGN skal visstnok publisere en skikkelig sniktitt senere i dag. Spillet blir utvilsomt en viktig del av Microsofts E3-strategi.

Det er forøvrig bekreftet at versjonene til Xbox 360 og Xbox One utvikles av to forskjellige utviklere, og er basert på to forskjellige baser. Forza Horizon-utvikler Playground Games står bak Xbox One-utgaven, som bygger videre på teknologien fra Forza 5, mens 360-versjonen skapes av Sumo Digital, og er basert på teknologien bak originale Forza Horizon.

Mens du venter kan du lese vår anmeldelse av det originale Forza Horizon.

Siste fra forsiden