Monkey Island-utfordrer på vei

Fra Autumn Moon Entertainment

Man kan aldri få for mange spøkelsespirater.

LucasArts gledet en hel spillverden da de kunngjorde at vi kommer til å få to gjensyn med fantastiske Monkey Island (en episodebasert etterfølger og en nyversjon av originalspillet), men de er ikke de eneste som lager overnaturlige sjørøverspill.

Spøkelsespiratdame.

Autumn Moon Entertainment, som består av en gruppe veteraner fra nettopp LucasArts, har også et overnaturlig pirateventyr på gang. Dette heter Ghost Pirates of Vooju Island, og følger i samme fotspor som studioets forrige spill, A Vampyre Story.

Her må en vakker kvinnelig pirat, en rasende prest og en spak kokk redde verden fra noe grusomt som bor under Vooju Island.

Spillet lar deg blant annet spille som et spøkelse, og da har du ikke særlig gode muligheter til å påvirke omgivelsene dine. I stedet må du bruke de begrensede kreftene dine på å lure levende folk til å gjøre det du ønsker.

Ghost Pirates of Vooju Island skal etter planen lanseres neste år. Utgiveren blir Anaconda Games (en del av tyske dtp). Du kan besøke Adventure Gamers for å se flere bilder fra spillet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden