Verdenskrig igjen

Fra begynnelse til slutt

Matrix Games kunngjør WW2: Time of Wrath, nok et strategispill lagt til andre verdenskrig.

Amerikanske Matrix Games livnærer seg hovedsaklig på strategi- og taktikkspill, og spesielt andre verdenskrig er populær som kildemateriale til deres utgivelser. Forrige uke kunngjorde de et nytt strategispill lagt til denne konflikten, og nå er nok et spill på vei.

WW2: Time of Wrath fra utvikler Wastelands Interactive er en oppfølger til det turbaserte strategispillet WW2: Road to Victory. Spillet tar for seg hele krigsperioden, og dekker slagmarker i Europa og Nord-Afrika. Fire forskjellige kampanjer lagt til henholdsvis 1939, 1940, 1941 og 1944 er inkludert.

Som i mange andre strategispill må du ikke nødvendigvis følge historiens gang, og hvis du ønsker kan du krige helt fram til 1948. Kampanjene er krydret med små og store historiske begivenheter som kan være til hjelp eller hinder for dine styrker.

Time of Wrath skal ha et par forbedringer over sin forgjenger, og vi loves bedre kunstig intelligens og dypere sjøslag med nye krigsskip og nye måter å kommandere dem på. Bortsett fra å krige må du også knytte bånd til andre nasjoner og forske på våpen. Du kan til og med utvikle atombomber hvis du avanserer langt nok.

WW2: Time of Wrath kan kjøpes fra utgivers hjemmeside, men det er foreløpig ikke kunngjort når det slippes.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden