Dr. Who på interaktive eventyr

Fra Broken Sword-skaper

Dr. Who får episodebaserte eventyr for PC og Mac.

Bransjenettstedet Develop har den første informasjonen om Doctor Who: The Adventure Games, en serie episodebaserte eventyrspill for PC og Mac. Serien vil være gratis å laste ned.

Doktoren og Amy.

Spillene er under utvikling hos Sumo Digital, som får hjelp av Revolution-veteran Charles Cecil (kjent for Broken Sword-spillene og Beneath a Steel Sky).

Seriens fire episoder vil foregå i varierte miljøer, både på og utenfor jordkloden. Her må den tidsreisende doktoren og hans nye hjelper, Amy, kjempe mot en gjeng klassiske skurker fra TV-serien.

- Vi kan gjøre ting i disse episodene som vi ikke kan gjøre i TV-serien. Vi har ofte lyst til å sende doktoren til fjerne planeter eller sprenge London og vise en postapokalyptisk verden, men vi kan ikke alltid gjøre det på TV, sier BBC-produsent Piers Wenger.

Spillet skal levere en blanding av sniking, minispill og mer tradisjonelle eventyrnøtter, og vanskelighetsgraden skal være lav nok til at episodene skal kunne spilles av folk uten erfaring med klassiske eventyrspill.

Det første spillet i serien lanseres i juni, og kan lastes ned fra BBCs nettside. Det har ikke fått noe navn enda.

Siste fra forsiden