Fra og med i kveld kan Xbox One- og PC-spillere spille Rocket League sammen

Nå gjenstår det bare én ting før plattformtrekanten er sluttet.

Psyonix

Tirsdag kveld oppdateres Rocket League for å få på plass kryssplattformspilling mellom PC og Xbox One. Dette melder Eurogamer og Polygon.

Oppdateringen kommer noen måneder etter at Microsoft åpnet slusene for muligheten til å spille på tvers av plattformer. Man vil selv kunne velge om man vil skru kryssplattformspillingen av eller på.

Det er verdt å merke at PlayStation 4 og PC har hatt denne kryssplattformspillingen en stund. Dermed kan PC-spillere spille med både Xbox One- og PlayStation 4-spillere.

PlayStation 4 gjenstår

Rocket League-kryssplattformspilling er straks her.
Jens Erik Vaaler/Gamer.no

Likevel er det én linje som ikke er på plass i triangelet. PlayStation 4-spillere kan ikke spille med Xbox One-spillere – ennå.

Microsoft har de siste månedene skrudd på sjarmoffensiven den siste måneden for å fortelle at de har åpnet for spilling over nett på tvers av plattformer – også PlayStation 4. Sony har på sin side vært mer lunken, helt siden Microsoft først begynte å flørte åpenlyst i mars. Da valgte de å være åpne for at noe kan komme ut av det, men naturligvis uten å virke ivrige eller å love noe.

– PlayStation har støttet kryssplattformspilling til PC på flere titler, helt siden Final Fantasy XI på PlayStation 2 og PC i 2002. Vi snakker veldig gjerne med andre utgivere eller utviklere som er interesserte i kryssplattformspilling, lød det fra selskapet da.

Sony er kanskje litt på nølende fordi de for tiden er markedsleder på konsollfronten. PlayStation 4 har til nå solgt bedre enn Xbox One, så en kryssplattformordning vil konkurransemessig sett være mer interessant for Xbox enn PlayStation.

Vi digget Rocket League da det ble sluppet i fjor sommer.
Rocket League er slik fotball bør være: raskt, frenetisk, og hardfør »

Siste fra forsiden