Lag din egen superhelt i juli

Fra skaperne av City of Heroes

Det massive superheltspillet Champions Online har fått slippdato.

Superhelter er et fenomen amerikanske Cryptic Studios tydeligvis er svært begeistret for. De er allerede kjent for det massive online-spillet City of Heroes, og jobbet også en stund med et superhelt-prosjekt for tegneserieforlaget Marvel, men dette ble dessverre kansellert.

Nå har Cryptic og deres eier Atari annonsert slippdatoen for studioets ferskeste superheltspill, Champions Online. Det skal slippes over hele verden 14.juli, men bare til PC. Xbox 360-utgaven har foreløpig ikke fått noen dato.

Champions Online bygger videre på konseptet fra City of Heroes, og lar deg lage en superhelt for å bekjempe ondskap og urettferdighet. Spillet er basert på penn-og-papir rollespillet Champions, og foregår i en verden som trues av blant annet gale vitenskapsmenn, romvesener og ondsinnede guder.

Cryptic lover enda større frihet til å lage og utvikle din egen helt enn i City of Heroes, og utover å velge utseende og klasse kan du til og med velge hvordan angrepene og kreftene dine skal se ut. Videre får du også designe din egen erkefiende som kan plage deg gjennom spillet.

Alle kamper skal foregå i sanntid, og vi loves spennende oppgjør som skal ha mer til felles med slåss- og actionspill enn andre massive nettspill, samt mange varierte områder å utforske og kjempe i.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden