Frank West er en kjøttetende zombie i Dead Rising 4s neste utvidelse

Action-spillet får ny historie og golfmodus.

Microsoft

Dead Rising 4 får en ny historieutvidelse den 6. april, som snur det tøysete spillet litt på hodet. I «Frank Rising» har protagonist Frank West nemlig selv blitt smittet av zombie-viruset, som sakte, men sikkert driver ham fra forstanden.

Zombie-tilværelsen har noen fordeler, som for eksempel økt styrke og spesielle egenskaper.
Microsoft

Med det som bakgrunn må spillere legge ut på nye eventyr i zombie-hovedstaden Willamette, for å hjelpe Frank med å finne en permanent kur for infeksjonen. Underveis blir det klart at flere av Franks venner også er fanget i byen, som han må redde før regjeringen jevner hele området med jorda.

Tilværelsen som vandød er ikke bare elendig, og Frank får blant annet tilgang på nye egenskaper og er mye sterkere enn vanlig. Dessverre kan han ikke lenger spise vanlig mat, så han blir nødt til å fortære menneskekjøtt for å holde energien oppe.

Hva med en runde minigolf?

Ved siden av historieutvidelsen annonserte Microsoft også en ny spillmodus, kalt Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf, som blir tilgjengelig i løpet av våren. Modusen inviterer opptil fire spillere til en runde minigolf i Willamette, på en bane med litt uvanlige hindre.

Selv zombie-jegere har tid til en runde minigolf i ny og ne.
Microsoft

Med hjelp av snedige slag og en rekke forskjellige kraftoppgraderinger må man navigere ballen sin rundt – eller gjennom – byens vandøde, mens Frank selv kommenterer det hele. Underveis kan man låse opp spesielle køller, kostymer og baller, som naturligvis bærer preg av Dead Risings helsprøe design.

Både Frank Rising og Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf blir tilgjengelige gratis for alle som eier spillets sesongpass. Alternativt kan de kjøpes separat for ti dollar hver.

Vår anmelder ble positivt overrasket over Dead Rising 4.
– Et skikkelig teit spill, og det er den største grunnen til at det er bra »

Siste fra forsiden