FTL for viderekomne?

Galactic Princess byr på pikseleventyr i verdensrommet.

Chmyke

Galactic Princess er et romskipspill som minner mer om fjorårssuksessen FTL enn kommende storspill som Elite: Dangerous og Star Citizen. Spillet lar deg designe ditt eget romskip, som du ser fra siden, og så bruke det til å utforske verdensrommet med.

Store piksler i verdensrommet

Som i FTL er skipet ditt delt opp i ulike rom. Du kan for eksempel ha maskinrom, et laboratorium og til og med en kasjott. Mannskapet ditt kan utstyres med forskjellige typer hjelpemidler og våpen, og for å sikre den mentale helsen er det viktig å få med et kjæledyr eller to.

Spillet blir en åpen sandkasse der du kan drive handel med mer eller mindre lovlige varer, utforske ukjent territorium og løse forskjellige oppdrag. Men du bryter lovene risikerer du å få rompolitiet på nakken, så det kan være lurt å holde seg på avstand. Uheldigvis er de langt fra den eneste faren som truer i universet, så kamp blir nok uansett uungåelig.

Du kan besøke det offisielle nettstedet for mer informasjon om Galactic Princess. Det er ikke klart når spillet skal lanseres, men fremtidsplanene ser ut til å inkludere en folkefinansieringskampanje i januar.

Neste år kommer forøvrig også en oppgradert versjon av nettopp FTL, hvor utviklerne til og med har fått rollespillveteranen Chris Avellone til å bidra.

Siste fra forsiden