Full forvirring rundt Watch Dogs-ytelse på PlayStation 4

Sony skrøt først av oppløsning og bildefrekvens – så fjernet de plutselig oppføringen.

Ingen vet hva Watch Dogs yter.
Ubisoft

En av de mest debaterte temaene før og etter lanseringen av PlayStation 4 og Xbox One har vært hvorvidt de to boksene takler oppløsninger og bildeflyt bedre enn sine forgjengere. Håpet virker å være at de fleste spill skal kunne ha en oppløsning på 1080p og 60 bilder i sekundet.

Forvirring rundt oppløsning

Nylig hevdet Sony at Ubisofts etterlengtede sandkassespill Watch Dogs kom til å nå nettopp disse ytelsesmålene.

1080p og 60 bilder i sekundet? Hvem vet.

– Hack alt mens du navigerer deg gjennom Chicago's undergrund, mens du opplever Watch Dogs på en måte bare PS4 kan by på, med 60 bilder i sekundet i 1080p, sto det i en oppføring på PlayStation.com så sent som i går.

Nå har selskapet fjernet akkurat linjen om bildeflyt og oppløsning fra nettsiden, uten at vi helt vet hvorfor.

Ubisoft har så langt ikke gått ut med informasjon selv om hvordan de ulike versjonene av spillet vil klare seg. Watch Dogs kommer til PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U og Windows.

Desto større, desto bedre

Welcome to Chicago-traileren.

Dette er heller ikke første gang Watch Dogs grafiske meritter blir diskutert. Tidligere i år slapp Ubisoft en trailer fra spillet som mange mente tok seg dårligere ut enn den første visningen av spillet i 2012. Enkelte gikk så langt som å anklage Ubisoft for å ført de bak lyset. Ikke lenge etter slapp de nok en trailer der fokuset lå mer på de tekniske aspektene. Denne traileren ble visstnok skapt med opptak av spillet kjørt på et utviklerkit til PlayStation 4.

Watch Dogs er langt fra det første spillet som havner under ytelseslupen den siste tiden. Før jul var forskjellen mellom Battlefield 4 på Xbox One og PlayStation 4 et hett samtaleemne. Call of Duty: Ghosts slapp heller ikke unna grafikkdiskusjonen – der var da også forskjellen mellom de to konsollutgavene mer tydelig.

Vårspillet Thief ble også rammet av grafikkpraten.
Spillet yter visstnok bedre på PlayStation 4 enn Xbox One »

Siste fra forsiden