Funcoms neste Conan-spill er et strategispill – utvikles av veteraner fra Command & Conquer-serien

Se de første skjermbildene og en ny trailer.

Funcom har annonsert nok et nytt Conan-spill, men denne gangen overlater de utviklingen til noen andre. Conan Unconquered er et strategispill satt i det barbariske universet, og utvikles at Petroglyph Games.

I spillet skal man stå imot de fiendehorder ved å bygge en uovervinnelig festning, samt vegger og andre defensive tiltak. Man kan spille alene, men to spillere kan også spille sammen over nett for å bygge en felles festning mens man holder hordene på avstand. Utivklerne sammenligner spillet med spill som They Are Bilions, der du må holde en stadig større gruppe fiender på avstand uten å la deg overvelde.

For å bygge festningen må du sjonglere ressurser som treverk, jern, gull og mat. Du må også bygge deg opp en stadig større hær for å holde fiendene i sjakk, samt bruke helteenheter – slik som Conan selv – for å få overtaket. Kartene man spiller på genereres tilfeldig.

Strategiveteraner

Petroglyph Games består blant annet av veteraner fra Westwood Studios. De har spesialisert seg på strategispill de siste ti årene, med titler som Star Wars: Empire at War og Grey Goo, og de står også bak den kommende oppussingen av de første Command & Conquer-spillene. Enkelte i studioet har så lang fratstid at de jobbet med både Command & Conquer og Dune 2 på begynnelsen av nittitallet.

Conan Unconquered skal slippes i andre kvartal i 2019. Kun en PC-versjon er annonsert foreløpig.

Funcom har for øvrig gjort stor suksess med Conan Exiles de siste årene. Faktisk har de tidligere uttalt at spillet reddet studioet fra konkurs.

LES OGSÅ: Anmeldelsen av Conan Exiles »

Siste fra forsiden