Funcoms nye versjon av The Secret World lanseres neste måned

En fersk video for nettrollespillet forklarer mer om hva vi kan vente oss.

I slutten av mars avslørte Funcom at studioet jobber med en ny, gratis utgave av The Secret World. Totalrenoveringen av nettrollespillet skal blant annet introdusere et nytt utseende og kampsystem, og gir eventyret et nytt navn – Secret World Legends.

Secret World Legends tar over for The Secret World i juni.
Funcom

Denne uken annonserte utvikleren at spillet skal lanseres neste måned, nærmere bestemt 26. juni. Secret World Legends sklir dermed ut av det opprinnelige lanseringsvinduet – våren 2017 – men for håpefulle fans blir ventetiden likevel ikke veldig lang.

Nye detaljer

I tillegg til å kunngjøre lanseringsdatoen, har Funcom også svart på noen spørsmål knyttet til det nye spillet. Kanskje av størst interresse er hvilke endringer vi kan vente oss fra originalen, og på spillets nettsider trekker utvikleren frem litt av det som blir nytt.

Blant annet introduseres en ny veiledningssekvens, som er designet for å gi spillere en rask opplæring i nødvendige mekanikker og sende dem ut i verdenen så fort som mulig. Underveis i spillets åpningsfase vil man lære fortløpende om egenskaper og våpen, og selvfølgelig hvordan det nye kampsystemet fungerer:

Kampene i Secret World Legends skal være mer action-orienterte enn i originalspillet.
Funcom

– Det nye kampsystemet er bygget for å gjøre Secret World Legends mer responsiv og action-orientert. Derfor har vi byttet til et tradisjonelt kontrollsystem for action-spill, som betyr at man sikter med musen og beveger seg med tastaturet, skriver Funcoms Andy Benditt.

En fersk video for spillet – som du kan se over – gir en smakebit av kampene i Secret World Legends, og utvikleren lover å gå grundigere i detalj på kampsystemet i ukene som kommer.

Flere historier å fortelle

Ifølge utvikleren skal mange også ha lurt på hvorfor The Secret World nå relanseres, og svaret er rett og slett at teamet ikke var klar til å gi slipp på spillet:

– Som et studio måtte vi bestemme hvorvidt vi skulle fase ut spillet og flytte teamet over på et nytt prosjekt, eller om vi skulle puste nytt liv i spillet. Vi valgte det sistnevnte, fordi vi tror spillet har et større potensiale og fordi det er et stort publikum der ute som fortsatt ikke har oppdaget det, og det mener vi at de bør, forklarer Funcoms Andy Benditt.

Totalrenoveringen av spillet lar utvikleren fortsette historien, og slippe innhold som tidligere ikke var mulig i The Secret World. I tillegg til samtlig innhold fra originalspillet vil Secret World Legends dermed få en helt ny runde med utvidelser og tilleggspakker.

The Secret World fyller snart fem år.
Vi lot oss imponere over nettrollespillet i 2012 »

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden