Infiltrer en uhyggelig kult og bekjemp nye monstre i Secret World Legends

Funcom slipper snart en flunkende ny utvidelse til gratisspillet.

26. juni 2017 lanserte Funcom en totalreovert utgave av nettrollespillet The Secret World. Secret World Legends – som nyversjonen ble døpt – introduserte først og fremst et nytt kampsystem og en mer strømlinjeformet opplevelse, men utvikleren lovet også helt nytt innhold til spillet.

Dawn of the Morninglight introduserer et nytt område med flere monstre å bekjempe.
Funcom

Den første skikkelige runden med nyvinninger får spillere utforske neste måned, med lanseringen av Dawn of the Morninglight. På spillets nettsider bekreftet Funcom denne uken at utvidelsen – som blir gratis for alle spillere – slippes 4. april.

Mystikk i Sør-Afrika

Dawn of the Morninglight tar oss med til Sør-Afrika, der utvidelsens titulære kult har sin base. Under ledelse av Philip Marquard har Morninglight-gjengen økt sin inflytelse over verden, og det blir spillernes jobb å sette en stopper for deres ondsinnede planer.

Forkledd som en ny rekrutt må spillere infiltrere New Dawn-basen, og utføre en rekke jobber for å stige i rekkene og avdekke sannheten bak Morninglight-kulten. Funcom lover flere nye oppdrag, der man må beseire ferske beist inspirert av gamle sagn og myter.

Ved siden av lanseringsdatoen slapp utvikleren en trailer for utvidelsen, som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen. Denne viser blant annet frem de nye omgivelsene, en kikk på livet som kultmedlem og en smakebit på de nye kampene man skal få utkjempe.

Secret World Legends er tilgjengelig helt gratis for PC, via Steam eller spillets nettside.

Funcom kunngjorde nylig et nytt strategispill.
Se den første traileren for Mutant Year Zero: Road to Eden »

Siste fra forsiden