Game Boy Micro til høsten

Nintendo nøyer seg ikke med å gi oss nye spillopplevelser på sin innovative DS-konsoll, sannelig min hatt pusser de ikke opp sin kjente og kjære Game Boy Advance også.

Smått og godt er best beskrivende for det Nintendo har skapt med Game Boy Micro, en stilren og nett sak som får plass i lommen på selv de trangeste skinnbukser (ikke at jeg har erfaring med slike). Det var med stolthet både i blikk og stemme at salgs- og markedssjef Reggie Fils-Aime dro opp den nye versjonen av sin høyre innerlomme på Nintendos pressekonferanse i Los Angeles i dag.

Selve innholdet er ikke forandret nevneverdig, og du kan selvsagt spille dine gamle Game Boy-spill på den. Skjermen er den største tekniske nyheten, den har fått seg et kraftig løft. I følge Nintendo vil dens lysstyrke formidle et fargespekter du aldri har sett maken til på en Game Boy tidligere. Du vil også kunne forandre den lille konsollens utseende ved å bytte ut frontdekselet, dermed får du en helt personlig liten spillplattform å kose deg med når du er ute på tur.

Game Boy Micro skal være hipp, og det ble ikke lagt skjul på at det å passe inn i det "kule" gamermiljøet (eller skape et slikt miljø) er et klart mål. Likhetstrekkene med mange moderne MP3-spillere er klar, og Nintendos enorme lyst til å nå nye brukergrupper manifesterer seg nok engang i form av et kjent format i ny drakt. Konsollen ventes å bli sluppet allerede til høsten, så start din håndslankekur allerede i dag.

Siste fra forsiden