Game of Thrones-spill debuterer før nyttår

The Walking Dead-skapernes nye epos kommer i vinter.

HBO

Telltale Games holder kortene sine tett til brystet hva deres kommende Game of Thrones-serie, men via Twitter har PR-sjef Laura Perusco bekreftet at den første episoden skal lanseres før året er omme.

Tidligere har de fortalt at handlingen i serien ikke vil være direkte hentet fra bøkene, men foregå samtidig med hendelsene i dem.

Mystisk prosjekt

Telltale har tidligere gitt Game of Thrones-nerdene noe å tygge på.

Telltale har tidligere teaset et par bilder fulle av sitater, som ifølge Eurogamer har fått de som kjenner til Game of Thrones-universet til å mistenke at spillene omhandler Stannis Baratheons reise til Winterfell og at spillerne får rollen som en person fra Forrester-slekten.

George RR Martins ekstremt populære serie har allerede fått to spilladapsjoner, nemlig et strategispill som kun kom ut til PC og et ikke helt vellykket historiedrevet rollespill.

Vinteren kommer, og så videre.

Disse spillene har imidlertid ikke fått på langt nær like mye oppmerksomhet som Telltales kommende serie, på tross av at vi vet ekstremt lite om den.

Erfaringer med Telltale-serier som Fables og The Walking Dead gir imidlertid indikasjoner om hva vi kan forvente. Det er liten grunn til å tro at Telltale gjør enorme endringer på modellen sin.

Visste du forresten at George RR Martin fortsatt skriver bøkene sine i tekstbehandlingsprogrammet Wordstar 4.0, på en gammel MS-DOS-maskin? Vi håper Telltale har latt seg inspirere, og lager spillserien sin i The Quill.

Siste fra forsiden