BLAST Premier Spring Showdown 2022

Gamer sender kampene fra Blast Spring Showdown

Det er klart for flere spennende oppgjør når Blast Spring Showdown går av stabelen.

Sånn så det ut i 2019 da Blast gikk av stabelen i Sao Paulo.
Blast

Det er klart for BLAST Premier Spring Showdown 2022. Turneringen huser flere store lag som NiP, Heroic og Ence og går av stabelen 16:30 i dag. Turneringen har en samlet premiepott på 620 000 kroner, hvor førsteplassen stikker av med nærmere 185 000 kroner.

Turneringen byr på første gjensyn med flere av lagene som deltok i den europeiske kvalifiseringen til PGL Major Antwerp 2022.

Vi kommenterer turneringen

Turneringen i sin helhet vil du kunne se på Gamer.no sin Twitch-kanal med kommentering av Preben «FrisoreN» Røstad og Jonas «JoVo» Volle Åkre fra klokken 16:30 i dag.

Til Gamer kan Volle Åkre fortelle at han gleder seg til muligheten for å kommentere en så stor turnering.

– Det er et stort privilegium å få sjansen til å kommentere et så stort event som Spring Showdown. Jeg tror det kommer til å bli et event som vil bli gjennomført uten problemer.

Les også: «jkaem» og «Polly» klar for Apeks Rebels

Flere interessante kamper

Vi vil også i denne turneringen få stifte mer bekjentskap med blant annet Bad News Eagles. Det Albanske laget som sjokkerte alle i den Europeiske kvalifiseringen til PGL Major Antwerp 2022, hvor de sikret seg en utfordrer plass til den kommende storturneringen.

– Jeg gleder meg til å se hvordan major-klare Bad News Eagles kommer til å klare seg i oppgjøret mot NiP, samt at den første kvartfinalen mellom ENCE og CPH Flames blir en neglebiter folk ikke vil gå glipp av. Jeg vil gjette at Heroic møter NiP i finalen med ENCE og Astralis som tapende semifinalister.

Turneringsoppsettet ser sånn ut:

Skjermdump: HLTV.org

Ny Norsk partnerorganisasjon

Den norske organisasjonen Heroic som i forrige uke sikret seg plassen til brasilianske Immortals, er med det en av partnerorganisasjonene som blir å se i underveis i BLAST Pro Series.

Heroic spiller klokken 19:30 sin første kamp i turneringen mot NKT og må ansees som favoritter til å vinne turneringen.

Les også: 777 og 00 Prospects kjemper om ligaseier

Siste fra forsiden