Gamer.no søker GRAW-spillere

En ny Nordic Xbox League-runde er i anmarsj. Gamer.no trenger taktikere på Ghost Recon Advanced Warfighter-laget.

Nordic Xbox League er et initiativ fra Microsoft, og poenget er å avgjøre hvilket spillnettsted i Norden som har de beste Xbox 360-spillerne. Det skal innledningsvis holdes fire nasjonale turneringer i fire spill, og det beste nettstedet i Norge går videre til en nordisk superfinale. Alt foregår via Xbox Live.

I den store finalen mellom Norge, Sverige, Danmark og Finland kan hvert nettsted sende ett lag med fire spillere. Disse skal deretter konkurrere på nytt i samtlige fire spill som er spilt i de innledende nasjonale rundene.

På kvelden torsdag 5. oktober fyres den tredje runden opp. Denne gangen er det Ghost Recon Advanced Warfighter som står på menyen. Som ved forrige runde skal hvert nettsted stille med ett lag bestående av fire spillere.

Vi søker derfor lesere med ferdigheter i dette taktiske skytespillet, som kan representere Gamer.no. Klaner eller spillere med erfaring i å spille på samme lag oppfordres til å melde seg på. Hvis du er en av fire vi leter etter, så sender du en e-post til tor-steinar@gamer.no med informasjon om hvorfor akkurat du bør plukkes ut til å delta på Gamer.no-laget. Oppgi også fullt navn, gamertag og adresse.

De spillerne vi mener er best skikket, blir invitert til en privat kvalifiseringsrunde via Xbox Live omtrent en uke før runden starter. Det er et krav at du eier, eller skaffer deg Ghost Recon Advanced Warfighter for Xbox 360 innen den tid.

Alle medlemmer av det beste laget etter gruppespillet får en MP3-spiller (Z5) fra Samsung. I den nordiske superfinalen får hvert medlem av vinnerlaget en HD-klar LCD-skjerm fra Samsung (Samsung LE-32R72B), til en verdi av 15 000 kroner. Alle som underveis har representert de ulike nettstedene, får et Xbox 360-spill fra Microsoft.

Dette er stillingen etter de første to rundene (poeng i parentes):

1. Spillmagasinet (1715)
2. Gamer.no (1450)
3. Catch-Gamer (1420)
4. Xbox-Norge.net (1315)
5. ITAvisen (1135)
6. Gamereactor (420)
7. Spiderman (150)

Siste fra forsiden