Gears of War

Gears of War-samlepakke skal angivelig komme senere i år

Rykter hevder at spillserien skal få «Master Chief Collection-behandlingen».

Det første Gears of War-spillet ble allerede pusset opp i 2015, og relansert som Gears of War: Ultimate Edition.
Xbox Game Studios

Skytespillserien Gears of War skal visstnok pusses opp og relanseres i samlet pakke. Det hevder spilljournalist Nick Baker.

Spilljournalist Nick Baker hevder at Gears of War-serien skal pusses opp. Spol frem til 43:30 om videoen ikke begynner å spille på riktig sted.
XboxEra

Under en episode av podcasten XboxEra fortalte Baker nylig at han kjenner til planer om en Microsoft-spillserie som skal få samme behandling som Halo fikk med «The Master Chief Collection». Det vil si en pakke med alle spillene i serien, oppdatert grafikk og flerspiller.

Baker nølte innledningsvis med å si hvilken serie det gjelder, men bekreftet så at det er snakk om Gears of War og at lansering kan bli allerede til høsten.

– Hvis du går fra november 2021 til november 2022 og du ser på Microsofts lanseringer av store spill, kan det ende opp med å bli Halo, Gears og Forza.

Forza Horizon 5 kom i november i fjor, mens Halo Infinite hadde sin offisielle lansering måneden etter. Dermed gjenstår Gears of War, hvis siste hovedspill var Gears 5 fra 2019.

Ifølge nettstedet VGC har utvikler The Coalition ellers så vidt begynt arbeidet med et nytt Gears of War-spill. Akkurat hvordan dette spillet blir er imidlertid ikke klart, men kanskje får vi vite mer om både det og om en potensiell Gears-samlepakke under Microsoft og Bethesdas sommershow neste måned.

LES OGSÅ: Starfield utsatt til neste år »

Siste fra forsiden