Gir ikke opp kampen om skytespilltronen

EA vil overgå Call of Duty-serien.

EA har tidlige gått åpent ut og sagt at de er ute etter å slå Call of Duty-serien. Suksessen Activision har hatt med denne gigantserien de siste årene er regelrett vanvittig, og det overrasker nok ingen at EA også vil ha en bit av denne kaka.

Det første store spillet fra EA som kanskje kunne true COD-spillenes dominans var Battlefield: Bad Company 2. Deretter fulgte giganten opp med gjenopplivingen av fordums store Medal of Honor tidligere i høst.

Fra Medal of Honor

Begge spillene gjorde det bra etter alle rimelige standarder, men dety hindret ikke Treyarchs nyeste, Black Ops, i å knuse alle rekorder nok en gang. Ingenting tyder likvel på at EA-sjef John Riccitiello har gitt opp kampen om skytespill-tronen:

– Det jeg har lagt merke et par ganger i spillbransjen er at måten man setter storselgeren ut av spill er ved å lage et bedre spill et par ganger etter hverandre.

– Jeg har stor tro på at 2011 vil bli et bedre år for oss enn 2010 på grunn av spill som Bulletstorm og Crysis, men mest av alt Battlefield 3, som jeg er veldig fornøyd med. Battlefield 3 blir bygd på annen generasjon av Frostbite-motoren, som jeg mener passer utrolig bra til FPS-spill. Jeg tror vi kommer til å gi målestokken et ganske dramatisk løft innenfor sjangeren.

Les også:Anmeldelse: Medal of Honor
Les også:Gir bort Medal of Honor-innhold
Les også:Medal of Honor dropper Taliban


(Kilde: 1UP)

Siste fra forsiden